Hier ben je:

Springkussen Carrousel (Multiplay)

Springkussen Carrousel (Multiplay)

Met het Springkussen Carrousel worden kinderen goed verwend. Dit Multiplay-springkussen heeft namelijk een paar leuke extraatjes ten opzichte van een gewoon springkussen. Hier kunnen kinderen energiek springen, klauteren én glijden.

Informatie over deze attractie

119,- voor een dag (afhalen en retourneren)
159,- voor een dag
(incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 6 x 5 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Springkussen Carrousel (Multiplay)

Attractieverhuur Olivier staat bekend om de kleurrijke en uitdagende springkussens, bijvoorbeeld het Springkussen Carrousel (Multiplay). Het ronde puntdak geeft de uitnodigende uitstraling van een circustent. Daarnaast biedt het dak mooi bescherming met schaduw (bij zon) en onderdak (bij een buitje). Bovendien bevat dit luchtkussen klauter-elementen zoals een boog (om onderdoor te gaan) en flexibele zigzag-paaltjes. Die opblaasbare hindernisjes stimuleren vrijuit spelen en behendigheid.

 

Luchtkussen met Multiplay

Om die reden noemen we dit luchtkussen een ‘luchtkussen met Multiplay’. Multiplay is het kwaliteitskenmerk dat we toekennen aan springkussens met een multifunctioneel spelkarakter. Een andere veelgebruikte benaming voor dit keurmerk is ‘Multifun’. Hier gaat het in beide gevallen dus om attracties met meerdere facetten. Zo kun je bij het Springkussen Carrousel ook klauteren en glijden. Een springkussen met een ingebouwde (of uitgebouwde) glijbaan, dat is vet!

 

Springkussen Carrousel met een stralende lach

Attractieverhuur Olivier zou evengoed ‘stralende lach-verhuur’ kunnen heten. Want dat is stiekem wat wij écht verhuren én waarom wij bestaan. Allereerst is het onze missie om kinderen dankzij vrolijke attracties een stralende lach te bezorgen. Dat doen we door middel van kleurgebruik, afbeeldingen en Multiplay-componenten. Daarom zijn onze luchtkussens net even anders dan de meeste springkussens. Terwijl de huurprijs lekker laag blijft, noem het gerust goedkoop in vergelijking met andere aanbieders.

 

Kinderfeestje of kinderevenement met ranja-dieren

Indien gewenst brengen wij dit luchtkussen bij je op locatie en zetten ‘m helemaal op. Mogelijk ga je dit luchtkussen huren in verband met een kinderfeestje of kinderevenement. Als dát het scenario is, willen we zeker wijzen op de ranja-dieren. Met onder andere een Ranja Olifant en een Ranja Koe valt er wat te kiezen. Ook is er genoeg te snoepen met ons Fun Food: we bieden popcornmachines en suikerspinmachines.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel