Hier ben je:

Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca

Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca

Het Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca voorziet kinderen volop in vermaak. Dit speeltoestel biedt veel meer dan een springkussen. Kinderen kunnen naast springen ook klimmen en glijden. En er is een leuk hoepeltje om doorheen te klimmen.

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (afhalen en retourneren)
139,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5,5 x 5,5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca

Welkom op Ludoteca, een avontuurlijk opblaasbaar speeleiland voor de kinderen. Laat ze lekker door het hoepeltje heen kruipen. Daarna klauteren ze enthousiast naar boven. Vervolgens kunnen ze via het glijgedeelte weer naar beneden. Qua vrolijkheid en veelzijdigheid wint dit ‘springkussen’ sowieso. Want je huurt niet alleen een luchtkussen, je huurt direct een compleet speeleiland. Daar kun je mee thuiskomen.

 

Veelkleurig speeleiland

Er zijn nog wat onbelichte pluspunten rond het uiterlijk van de attractie. In de eerste plaats gaat het om een bijzonder veelkleurig speeleiland. Ten tweede zijn er vrolijk en vriendelijk kijkende clowntjes afgebeeld. Ten slotte maken ‘versieringen’ het feestelijke beeld compleet, waaronder sterretjes, vlaggetjes, en feestmutsen. Al die kenmerken geven dit luxe luchtkussen een uitnodigend karakter. De kinderen rennen er meteen op af.

 

Ludoteca huren voor feestjes, evenementen en meer

Ludoteca is uitstekend geschikt voor evenementen, feestjes en andere gelegenheden. Steel de show op je evenement met dit opblaasbare speeleiland. Dit kan ook nog eens heel voordelig. Enerzijds door de aanbieding van 99,- per dag. Anderzijds door de op- en afbouw uit te besteden (30,-). Het uitbesteden is voordelig, omdat opbouwen en afbouwen veel tijd kost zonder vakmanschap. Vandaar dat de vakmensen van Attractieverhuur Olivier dit graag voor je uit handen nemen. Op naar Ludoteca!

 

Opblaasbaar Speeleiland: blijdschap centraal

De belangrijkste reden om dit springkussen te huren? De glimlach van een kind geeft het grootste geluk. Bij ons staat de blijdschap centraal. Attractieverhuur Olivier is opgericht door ouders. Ouders die weten hoe graag kinderen willen spelen. En hoe blij de kids zijn als er een groot springkussen of speeleiland aanwezig is. Elk feestje of evenement wordt daar beter van. Een iets grotere variant is ook mogelijk, dan is het een hindernisbaan. Lekker springen, klimmen en glijden!

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel