Hier ben je:

Springkussen Clown Mini (Multifun)

Springkussen Clown Mini (Multifun)

Het populaire en verrassende Springkussen Clown Mini (Multifun) bevat meerdere spelonderdelen. Kinderen tot 7 jaar kunnen lekker springen, klauteren en glijden. Een kleurrijk en vrolijk springkussen voor de kleintjes, multifunctioneel.

Informatie over deze attractie

69,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3,5 meter
hoogte: 3,5 meter

Meer informatie over Springkussen Clown Mini (Multifun)

Het opblaasbare Springkussen Clown Mini (Multifun) is opgebouwd uit diverse onderdelen. De basis bestaat allereerst uit een normaal springkussen. Vervolgens is een deel van het luchtkussen ingeruimd voor een klimgedeelte. Tot slot leidt de klimpartij naar een leuke glijbaan. Wanneer de kinderen dit rondje gemaakt hebben, kunnen ze het rondje opnieuw beginnen. En opnieuw, en opnieuw. Het Multifun-concept biedt samengevat multifunctioneel speelplezier, in dit geval dus voor kinderen tot 7 jaar.

 

Klein springkussen

Een springkussen huren kan altijd, maar welk luchtkussen kies je dan? Mogelijk raak je de kluts kwijt, omdat het aanbod springkussens nogal groot is. Vandaar dat we speciale springkussens hebben ontwikkeld voor diverse doelgroepen. Daarom kun je het perfecte luchtkussen huren. Als klein springkussen is dit exemplaar in ieder geval uitstekend geschikt voor de kleintjes. Onze springkussenspecialisten zien het Springkussen Clown Mini (Multifun) als optie nummer één. Uiteraard kun je ook de andere luchtkussens bekijken.

 

Attractie huren met korting

Er zijn vast en zeker meer mooie attracties voor je, aangezien het aanbod uitgebreid is. Ook Springkussen De Malle Molen, Clown Party en Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca zijn geschikte luchtkussens voor kinderen tot plm. 7 jaar. Daarnaast is er nóg een goede reden om alle attracties te bekijken in onze attractieverhuur. Je krijgt namelijk korting als je meerdere attracties huurt. Overigens ben je bij ons sowieso al voordelig uit, want we hanteren doorgaans lage huurprijzen.

 

Springkussen Clown Mini (Multifun) huren

Op deze pagina kun je het kindvriendelijke springkussen alvast huren. Kies de datum van je voorkeur en geef aan wat je overige voorkeuren zijn. Wij kunnen het springkussen bijvoorbeeld voor je op- en afbouwen, evenals brengen en ophalen. Op naar een mooie samenwerking met veel pret voor de kinderen.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel