Hier ben je:

Springkussen Clown Party

Springkussen Clown Party

Het Springkussen Clown Party is hét ideale luchtkussen voor een feestje. Denk hierbij aan een vrolijk tuinfeest, buurtfeest of familiefeest. Ook voor een evenement is dit compacte springkussen uitermate geschikt.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
139,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4,5 meter
hoogte: 4,5 meter

Meer informatie over Springkussen Clown Party

Het Springkussen Clown Party bevalt uitstekend bij feestjes en evenementen. De buurtverenigingen zijn bijvoorbeeld enthousiast over het huren van deze attractie. Daarnaast ontvangen we positieve reacties van families en gezinnen. Het is ‘gewoon een leuk en feestelijk springkussen’, zo horen we vaak. Om die reden valt het kindvriendelijke luchtkussen overduidelijk in de smaak.

 

Springkussen Clown Party huren voor kinderen

Huur de attractie direct online. Attractieverhuur Olivier geeft je daarbij verschillende opties, waaronder het uitbesteden van het vervoer en de op- en afbouw. Logischerwijs bespaar je daarmee op tijd, moeite en energie. Evengoed mag je alles zelf verzorgen, als daar je voorkeur naar uitgaat. Hoe dan ook zit het goed met het feestelijke gevoel. Dit alles dankzij het vermakelijke springkussen voor kinderen.

 

Kleurrijk met plaatjes en clown-figuur

Het Springkussen Clown Party draagt niet zomaar die naam. Ten eerste zie je grappige plaatjes van juichende clowntjes. Ten tweede biedt dit opblaasbare springkussen een enorm clown-figuur. Tot slot zit het ‘party-aspect’ in het kleurenpalet en de afgebeelde ballonnen. Al met al heeft het luchtkussen net even wat extra’s ten opzichte van zo’n (saaier) standaard springkussen zonder enige versiering of figuren. Bovendien nodigt het toestel via de vriendelijke clown uit om leuk te komen spelen.

 

Springkussenverhuur

Voor voordelig en kwalitatief springkussenverhuur ben je op de juiste plek. Attractieverhuur Olivier staat bekend om de vele springkussens. Reken maar dat je hier een mooi luchtkussen vindt. Het Springkussen Clown Party behoort tot de best beoordeelde springkussens, net als de Springkussens Carrousel (Multiplay), Doldwaze Draak (Multifun), De Malle Molen (Multifun) en Opblaasbaar Speeleiland Ludoteca. De genoemde redenen zijn de lage prijs, de handige afmetingen en het vrolijke (plus laagdrempelige) karakter van de clown.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel