Hier ben je:

Mini Springkussen Pastel Kasteel

Mini Springkussen Pastel Kasteel

Dit Mini Springkussen Pastel Kasteel is vooral geschikt voor de allerkleinste kinderen. Dit luchtkussen in pastelkleuren heeft torens in de hoeken en een ophaalbrug als glijbaan. Door de minimale afmetingen van dit kussen is het eenvoudig om deze binnen te plaatsen.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
119,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 3,4 meter
hoogte: 2,1 meter

Meer informatie over Mini Springkussen Pastel Kasteel

Het Mini Springkussen Pastel Kasteel is een mooi en compact kussen die zowel binnen als buiten ingezet kan worden. Door de afmetingen past dit kussen bijna overal. Eenmaal opgeblazen is het springkasteel 3 x 3,4 meter groot en heeft een hoogte van 2,1 meter. Dit luchtkussen heeft de vrolijke pastelkleuren groen en geel en is erg geschikt voor kleine kinderen van 2 tot 6 jaar. Door de openingen aan de voorkant is de inflatable erg overzichtelijk.

 

Springkussen met torens op de hoeken en een ophaalbrug

Het kussen ziet er uit als een kasteel door de torens op de hoeken en de ophaalbrug aan de voorkant. De ophaalbrug is ook gelijk het glijbaantje waar de kinderen vanaf kunnen glijden. Wanneer het kussen op een harde ondergrond staat zoals stenen of beton dan plaatsen we veiligheidsmatjes bij de ingangen en voor de glijbaan. Als het kussen op een zachte ondergrond zoals gras of zand staat dan zijn er geen valmatjes nodig.

 

Mini Springkussen Pastel Kasteel past in bijna elke auto

Dit Mini Springkussen Pastel Kasteel kan in bijna elke auto vervoerd worden en weegt maar 50 kilo. Hierdoor is het kussen eenvoudig zelf op te halen en te retourneren. Uiteraard kunnen ook wij het vervoer en de op- en afbouw verzorgen. Eenmaal aangekomen op locatie brengen we het luchtkussen naar de juiste plek, zetten we ‘m klaar en verankeren we het kussen. Na afloop rollen we het kussen weer op en verzorgen we de complete afbouw.

 

Combinatie met andere springkussens

Vaak wordt dit luchtkussen ingezet voor de allerkleinste kinderen op een (kinder)feestje, verjaardag of openbaar evenement. Dit kan goed in combinatie met een luchtkussen voor oudere kinderen zoals Hindernisbaan Western, Spidertoren Klimweb met glijbaan of het Gladiatorgevecht Spelkussen. Daarnaast kun je bij nog andere springkussens huren. Olivier Attractieverhuur, een wereld aan attractieplezier.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming (op straat of steen)
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel