Hier ben je:

Parachute Avontuur

Parachute Avontuur

Bij het stoere Parachute Avontuur voelen kinderen zich heel speciaal. De jonge avonturiers mogen enkele meters opstijgen in de parachutestoel! Eenmaal boven aangekomen kijken ze over alles en iedereen uit.

Informatie over deze attractie

179,- voor een dag (afhalen en retourneren)
249,- voor een dag (incl. op- en afbouw)
399,- voor een dagdeel (incl. 4 uur begeleiding)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4,3 x 4,3 meter
hoogte: 6,5 meter

Meer informatie over Parachute Avontuur

Het Parachute Avontuur, daarmee kun je kinderen verrassen. Vanwege het spectaculaire idee dat ze langzaam ‘de lucht’ ingaan. En dan ook nog eens in een volstrekt veilige omgeving. Nu hebben de kids een prachtig uitzicht. Zo voelt het dus om groot te zijn! Dankzij het Parachute Avontuur beleven de kinderen een bijzondere dag. Dat alles voor een absolute aanbieding. Feestje, evenement of een andere gelegenheid? Dit is een succesnummer.

 

Veilig en langzaam stijgen en landen

Omdat kinderen sommige dingen nog weleens spannend vinden, gebeurt het stijgen en landen veilig en langzaam. Daarom voelt alles vertrouwd aan en vinden ze het heel tof. Vooral achteraf komen de praatjes. De hele familie mag het weten, ik heb in een parachute gezeten! Door middel van deze originele attractie bezorg je kinderen een onvergetelijk moment. Je maakt zoiets ten slotte niet elke dag mee.

 

Parachute Avontuur huren

Het huren van de attractie is een uitstekend idee. Maar hoe zit het verder met het vervoer? We kunnen de attractie bij je brengen en ophalen. Ook heb je de mogelijkheid om zelf de attractie te vervoeren. Daarnaast bieden we begeleiding aan op locatie. Bijvoorbeeld rond een evenement is dat wel zo handig. Tot slot kunnen we de op- en afbouw van de attractie verzorgen. Al met al scheelt je dit enorm in tijd en moeite. Huur het Parachute Avontuur!

 

Attractieverhuur Olivier

Wij zijn Attractieverhuur Olivier gestart met het idee dat iedereen uit mag pakken. Uitpakken voor een feest of evenement. Uitpakken voor een bijzonder jubileum, een open dag, enzovoort. Om die reden hebben we zelf evengoed uitgepakt. Je kunt de wereld aan spelkussens en luchtkussens huren. Zodat er altijd iets voor je tussen zit!

Bij ons kun je het luchtkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel