Hier ben je:

Springkussen Voetbal

Springkussen Voetbal

Voor de jonge voetbalfans is ons Springkussen Voetbal een geweldige attractie op zijn of haar verjaardagsfeest. Dit luchtkussen is geschikt voor (bijna) elke tuin door de compacte afmetingen. Daarnaast heeft dit kussen een dak waardoor deze ook inzetbaar is tijdens minder mooie dagen. Deze attractie wordt ook vaak ingezet door sportverenigingen tijdens wedstrijden of familiedagen.

Informatie over deze attractie

79,- voor een dag incl. btw (afhalen en retourneren)
109,- voor een dag incl. btw (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 3 meter
hoogte: 3,5 meter
gewicht: 64 kilo
stroomverbruik: 1x 1100 watt

Meer informatie over Springkussen Voetbal

Speciaal voor alle jonge voetbalfans is er ons Springkussen Voetbal. Dit geweldig leuke luchtkussen laat kinderen de mooiste goals, passes en schoten op doel maken. Door de compacte afmetingen van 4 x 3 meter past dit kussen in bijna elke tuin en is daardoor erg geschikt voor kinderfeestjes. Ook voetbalvereniging zetten dit kussen vaak bij familiedagen en/ of wedstrijden als vermaak voor de kleintjes, eventueel in combinatie met één van onze andere springkussens of voetbal attracties.

 

Ook goed inzetbaar op minder mooie dagen

Door de vrolijke groene en blauwe kleuren valt dit springkasteel gelijk op, mede door de grote voetbal bovenop het kussen en de tekeningen op zowel de voorkant als de achterwand. Daarnaast heeft deze inflatable een dichte bovenkant waardoor deze ook goed inzetbaar is op minder mooie dagen. Het Springkussen Voetbal is vooral geschikt voor de kleinere kinderen tot een lengte van plm. 1.40 meter ofwel kinderen tot 8-9 jaar. We adviseren maximaal 5 kinderen tegelijk op het kussen.

 

Zelf ophalen en retourneren of uitbesteden aan ons

Ingepakt heeft het springkussen ongeveer de maat van een europallet, dat is dus ook de ruimte die je nodig hebt voor het vervoeren van het luchtkussen. Een busje of aanhanger is hiervoor het meest geschikt maar een grote kofferbak kan ook. Het springkussen weegt 64 kilo. Uiteraard is het ook mogelijk om de op- en afbouw door Attractieverhuur Olivier te laten verzorgen. Wij brengen en halen de attractie maar verzorgen ook gelijk de o- en afbouw. Naast het aansluiten van de blower en stroom zorgen we er ook voor dat het springkussen goed geankerd is.

 

Springkussen Voetbal, een veilige attractie

Attractieverhuur Olivier heeft veiligheid hoog in het vaandel staan. Al onze springkussens zijn goedgekeurd volgens de NEN 14960 en zijn voorzien van een certificaat met logboek. Wanneer het Springkussen Voetbal op een harde ondergrond staat zorgen we voor twee veiligheidsmatjes die voor de op- en afstapplaats komen te liggen. Het is wel belangrijk (en verplicht) om toezicht te houden, door een persoon van minimaal 18 jaar oud.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming (op straat of steen)
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel