Hier ben je:

Springkussen De Malle Molen (Multifun)

Springkussen De Malle Molen Multifun

Dit vrolijke springkussen voor kinderen is gethematiseerd als een molen. Het populaire luchtkussen bevat een glijbaan. Kinderen kunnen veilig springen en glijden. Deze ‘Malle Molen’ biedt kinderen heel wat ‘Multifun’!

Informatie over deze attractie

119,- voor een dag  (afhalen en retourneren)
179,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 3 meter
hoogte: 4,5 meter

Meer informatie over Springkussen De Malle Molen (Multifun)

Bij ons kun je een springkussen huren in alle soorten en maten. Dat blijkt wel uit ons aanbod springkussens. Daarbij mag er wel gezegd worden dat Springkussen De Malle Molen populair is. Ouders en organisatoren boeken dit springkussen heel vaak bij Attractieverhuur Olivier. En dat is begrijpelijk want het betreft een veilig springkussen met een thema en mooie kleuren.

 

Springkussen De Malle Molen: onderscheidend

Een standaard springkussen is zo… standaard. De Malle Molen biedt net even wat extra. De molen valt namelijk ontzettend op, wat een leuk object. Plus die glijbaan natuurlijk. Vandaar Multifun: je kunt zowel springen als glijden. Dat maakt dit luchtkussen net even anders dan anders. Kinderfeestjes, buurtfeestjes of verjaardagspartijtjes: De Malle Molen is een succesnummer. Ook bij andere gelegenheden (bijvoorbeeld een evenement) behoort springkussen De Malle Molen tot de aanraders.

 

Overdekt springkussen, veilig

We hopen allemaal op mooi weer, maar stél je voor dat de zon niet schijnt. Of dat er zelfs een drupje regen valt. Goh, wat is het dan fijn dat dit springkussen een dak heeft! Met zo’n overdekt luchtkussen kun je lekker blijven springen. Bijkomstig voordeel: een springkussen met dak voelt wel zo veilig. Bij springkussens met hoge randen klauteren kinderen soms op die randen. De Malle Molen voorkomt dit door de dichte dakconstructie.

 

Meerdere attracties

Attractieverhuur Olivier pakt uit met attracties. Als bekende aanbieder in Nederland zijn we hét adres voor attractieverhuur. Je kunt meerdere attracties bij ons boeken met korting. Laat daarom je kans niet liggen. Kom vandaag nog in actie en ga voor De Malle Molen Multifun, bijvoorbeeld in combinatie met Fun Food of een mooie (en lange) stormbaan. Kortom, een dag vol plezier, dat zit wel goed.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel