Hier ben je:

Opblaasbare Speelberg (Springberg)

Opblaasbare Speelberg (Springberg)

Onze Opblaasbare Speelberg (Springberg) is een mooi groot springkussen van maar liefst 8,5 x 8,5 meter. Hierdoor kunnen er lekker veel kinderen tegelijk springen. En ondertussen kunnen ze ook nog eens proberen de ‘berg’ in het midden te beklimmen. En dat valt nog niet mee!

Informatie over deze attractie

249,- voor een dag (afhalen en retourneren)
289,– voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 8,5 x 8,5 meter
hoogte: 1,4 meter
gewicht: 175 kilo
stroomverbruik: 1x 1100 watt

Meer informatie over Opblaasbare Speelberg (Springberg)

Het doel van de Opblaasbare Speelberg (Springberg) is duidelijk, namelijk springen! Dit standaard springkussen is geschikt voor alle leeftijden maar vooral erg geschikt voor de oudere kinderen. Dit springkussen is namelijk maar liefst 8,5 x 8,5 meter groot en je kan er lekker op hangen. Doordat dit kussen geen wanden heeft is het vooral geschikt voor plaatsing op een zachte ondergrond zoals gras of zand. Plaatsen op een verharde ondergrond kan maar dan zijn er wel minimaal 18 valmatjes nodig.

 

Who’s the king of the hill?

In het midden heeft de Opblaasbare Speelberg (Springberg) een verhoging die beklommen kan worden. Daarom wordt dit type luchtkussen ook wel Soft Mountain genoemd.  Eenmaal boven aangekomen kom je erachter dat blijven staan moeilijker is dan dat het lijkt. En dat ziet er nog grappig uit ook. Een extra spelelement kan zijn: druk elkaar van de bult naar beneden. Who’s the king of the hill?

 

Maar liefst 72 vierkante meter aan speelplezier

Dit springkussen is behoorlijk zwaar, 175 kilo om precies te zijn. Vervoer kan in een (grote) bestelbus of aanhanger. Uiteraard is het ook mogelijk om deze inflatable door ons te laten bezorgen en op te halen. Wij verzorgen dan tevens de op- en afbouw. En daarvoor heb je een gigantisch kussen zonder werk. Maar liefst ruim 72 vierkante meter aan speelplezier en dat ook nog eens in mooie opvallende kleuren, een echte blikvanger op je evenement.

 

Opblaasbare Speelberg (Springberg) in combinatie met andere springkussens

Naast deze Opblaasbare Speelberg (Springberg) heeft Attractieverhuur Olivier nog meer mooie springkussens in het assortiment. Zo is deze attractie erg goed te combineren met juist een luchtkussen voor de kleintjes zoals het Mini Springkussen Pastel Kasteel of het Springkussen Clown Mini (Multifun). En kijk gerust ook eens bij onze andere attracties. Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming (op straat of steen)
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel