Hier ben je:

Springkussen Sprookjeskoets (Multifun)

Springkussen Sprookjeskoets (Multifun)

Springkussen Sprookjeskoets is een schitterend springkussen voor prinsen en prinsessen. Hierbij is ook nog eens het Multifun-concept van toepassing: een springkussen, klimheuvel en glijbaan in één. Echt een gaaf luchtkussen.

Informatie over deze attractie

169,- voor een dag (afhalen en retourneren)
229,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 8 x 4 meter
hoogte: 4,8 meter


Veiligheidseis: veiligheidsmat bij binnenlocaties en bij een harde ondergrond

Meer informatie over Springkussen Sprookjeskoets (Multifun)

Het Springkussen Sprookjeskoets kun je bij ons afhalen en retourneren. Uiteraard willen we de attractie ook voor je op- en afbouwen. Dit scheelt je tijd en moeite. Het springkussen fungeert als opvallende smaakmaker bij elke activiteit of gelegenheid. Hiermee steel je sowieso de show. Weer eens wat anders dan zo’n saai ‘standaard’ luchtkussen. Die hebben we nu wel gezien hoor. Daarom is het tijd voor wat groots. Dat zit met dit springkussen wel goed.

 

Multifun-concept

Springen, springen en nog eens springen. We zijn er gek op. Als attractie voor kinderen is het springkussen natuurlijk een klassieker. Maar het wordt nog leuker met meerdere fun-elementen. Zo komen we uit bij een luchtkussen met het Multifun-concept. De kids kunnen nu ook klauteren en glijden en zo blijven ze wel even bezig. Om vervolgens weer fanatiek te springen. Want dat blijft leuk natuurlijk. En dat in een sprookjeskoets!

 

Betoverend Springkussen Sprookjeskoets

Maak er een betoverende middag (of ochtend/avond) van. Kinderen zijn dol op het Springkussen Sprookjeskoets. Zo’n koets laat sprookjes tot leven komen. Dit prachtige luchtkussen krijgt een speciaal plekje in de warme herinneringen want kinderen verzinnen er hun eigen verhaal bij. Ze beleven een heel avontuur. Al met al gaat het om een superattractie. Een ideale invulling of aanvulling voor je evenement. Of dat nou een familiedag of iets bedrijfsmatig is.

 

Speelplezier met Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier biedt superieur speelplezier met fantastische attracties. De opblaasbare springkussens zijn een lust voor het oog! Zo heeft Attractieverhuur Olivier bijvoorbeeld ook de springkussens; De Malle Molen, Clown Mini en Doldwaze Draak. Het opblaasfestijn betekent heel wat fun… Multifun! Verzeker jezelf ook van zo’n ultra-tof springkussen en spring zo snel mogelijk naar je boeking. Hier is dat feestje! Ga vandaag nog een springkussen huren!

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel