Hier ben je:

Luchtkussen Koe (Multiplay met Glijbaan)

Luchtkussen Koe (Multiplay met Glijbaan)

Het Luchtkussen Koe is een leuk, multifunctioneel en gethematiseerd springkussen. Kinderen kunnen onder meer lekker springen en glijden. Ook zijn er vrolijke hindernisjes in de vorm van koeien en melkbussen.

Informatie over deze attractie

119,- voor een dag (afhalen en retourneren)
159,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5,5 x 5 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Luchtkussen Koe (Multiplay met Glijbaan)

Van alle beschikbare springkussens springt Luchtkussen Koe toch wel in het oog. Dat kan haast niet anders, met een koe van vier meter hoog! Dit grote luchtkussen biedt veel plezier aan kinderen. Wat dit springkussen extra leuk maakt, is de rijke decoratie. Het ‘koe-design’ betreft immers niet alleen de buitenkant. De luchtige stijl wordt ‘binnen’ doorgetrokken in elementen als opblaasbare melkbussen en koeien. Wel zo origineel in vergelijking met ‘standaard’ springkussens.

 

Multifunctioneel springkussen: Multiplay met Glijbaan

Een springkussen wordt natuurlijk gehuurd zodat kinderen kunnen springen. Maar het Luchtkussen Koe biedt extra voordelen, waardoor je de kids evengoed extra plezier bezorgt. Ten eerste betreft dat dus die speelbare objecten binnenin. Ten tweede heeft dit springkussen een multifunctioneel karakter. Vanwege het ‘Multiplay met Glijbaan’-concept kunnen kinderen namelijk glijden van de glijbaan aan de zijkant.

 

Luchtkussen Koe huren

Wil je het Luchtkussen Koe (Multiplay met Glijbaan) huren? Dit ruime, feestelijke en decoratieve luchtkussen verhuren wij zowel ‘los’ als ‘inclusief’. Bij ‘losse’ huur verzorg je zelf de op- en afbouw, bij ‘inclusief’ doen wij dat. Daarnaast kun je ons nog inschakelen om het kussen te brengen en op te halen. Al met al zijn er een aantal overwegingen die bepalen hoe goedkoop het luchtkussen is. Of, en dat vinden klanten soms belangrijker, hoe gemakkelijk alles voor je geregeld wordt.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier staat in de startblokken om dit mooie en vermakelijke springkussen te verhuren. Zorg wel dat je er op tijd bij bent. Het kan gebeuren dat het kussen al is verhuurd op de door jou gewenste datum. Naast Luchtkussen Koe hebben we nog veel meer Spelkussens en Stormbanen in ons assortiment, voor nog meer ideeën kun je ook bij alle attracties kijken.

Bij ons kun je het springkussen laten bezorgen of afhalen in Tolbert (Groningen). Ideaal voor als je in Groningen, Friesland of in Drenthe woont.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel