Hier ben je:

Multiplay De Ark van Noach

Multiplay De Ark van Noach

Bij Attractieverhuur Olivier hebben we ons assortiment uitgebreid met het nieuwe springkussen Multiplay De Ark van Noach. Dit prachtige luchtkussen, geschikt voor kinderen tot 10 jaar, biedt een speeloppervlak en een glijbaan en is gedecoreerd met dieren zoals een olifant, gorilla en zebra. Met een indrukwekkende grootte van 9,2 meter breed, 5,2 meter lang en 4,7 meter hoog, is het een opvallende en aantrekkelijke toevoeging aan elk evenement.

Informatie over deze attractie

199,- voor een dag (afhalen en retourneren)
239,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 9,2 x 5,2 meter
hoogte: 4,7 meter
gewicht: 198,5 kilo
stroomverbruik: 2x 1500 watt

Meer informatie over Multiplay De Ark van Noach

Multiplay De Ark van Noach is een nieuw springkussen in het assortiment van Attractieverhuur Olivier. Dit unieke luchtkussen bestaat uit twee delen: een speeloppervlak waar kinderen naar hartenlust kunnen springen en spelen. Daarnaast een spannende glijbaan voor extra plezier. Dit springkasteel is speciaal ontworpen voor kinderen tot 11 jaar en biedt een veilige en leuke omgeving waarin ze zich volledig kunnen uitleven.

 

De dieren zitten al klaar voor vertrek

Het springkussen is prachtig gedecoreerd met diverse dieren die al klaar zitten voor vertrek. Zoals een olifant, gorilla, zebra, neushoorn en giraffe. Met een indrukwekkende breedte van 9,2 meter en een lengte van 5,2 meter biedt dit springkussen voldoende ruimte voor veel kinderen tegelijk. De hoogte van 4,7 meter maakt het een opvallende en aantrekkelijke attractie die zeker de aandacht trekt op elk evenement.

 

Bijzonder geschikt voor scholen, dorpsfeesten en familie-evenementen

Attractieverhuur Olivier biedt naast de verhuur ook de mogelijkheid om het vervoer en de op- en afbouw van Multiplay De Ark van Noach te verzorgen. Dit zorgt ervoor dat jullie je volledig kunnen richten op het evenement zelf, terwijl wij ervoor zorgen dat alles soepel en veilig verloopt. Dit springkussen is bijzonder geschikt voor diverse gelegenheden zoals scholen, dorpsfeesten en familie-evenementen, waar het gegarandeerd voor veel plezier en entertainment zal zorgen.

 

Multiplay de Ark van Noach: waardevolle toevoeging

Naast dit springkasteel heeft Attractieverhuur Olivier nog vele andere springkussens en attracties in het assortiment. Elk luchtkussen wordt met zorg onderhouden en is van hoge kwaliteit, zodat kinderen veilig kunnen spelen en ouders met een gerust hart kunnen toekijken. Multiplay De Ark van Noach is een waardevolle toevoeging aan ons aanbod. We kijken ernaar uit om deze fantastische attractie op jullie volgende evenement te zien.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen (bestaande uit 2 delen)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming (op straat of steen)
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel