Hier ben je:

Gladiatorgevecht Spelkussen

Gladiatorgevecht

De gladiatoren beklimmen het strijdtoneel. De spelers nemen plaats op een plateau. De heroïsche strijd begint. Door middel van stootkussens moeten ze de tegenstander van het plateau stoten. Wie wordt de gladiator?

Informatie over deze attractie

159,- voor een dag (afhalen en retourneren)
219,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5,5 x 5,5 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Gladiatorgevecht

Het Gladiatorgevecht Spelkussen voorziet jullie in een opblaasbaar strijdtoneel. Hilariteit is alvast gegarandeerd. Het blijft namelijk een bijzonder grappig gezicht om te zien hoe iedereen wankelt. Vooral de verwoede pogingen om maar niet te vallen kleuren de dag met humor. Na een harde stoot komt een zachte landing, omdat het spelkussen opblaasbaar is. Wel zo’n fijn idee voor de slachtoffers van De Gladiator!

 

Vrij spel versus competitie

Als particulier of officiële organisator van een evenement kun je meerdere dingen doen. Bijvoorbeeld kiezen voor ‘vrij spel’. In dat geval staat dit spelkussen er ‘gewoon’. Wie zich geroepen voelt, daagt iemand uit. De andere opzet is een competitievorm, waarbij de winnaars genoteerd worden en er daadwerkelijk wat op het spel staat. Die felbegeerde titel voor de absolute eindbaas, De Gladiator. Welke vorm je ook kiest, het wordt superleuk. Voor de deelnemers en evengoed voor de toeschouwers.

 

Gladiatorgevecht Spelkussen huren

Huur het sensationele Gladiatorgevecht Spelkussen via Attractieverhuur Olivier. Hierbij verzorgen we eveneens (optioneel) de op- en afbouw. Voordat je feest compleet is, kun je denken aan meerdere spelkussens. Pak uit met attracties, want jouw gelegenheid verdient dit. Ter illustratie: het Bungeerun Spelkussen sluit perfect aan. Terwijl ook Rendier Rodeo een klassieker is. Daarnaast wijzen we nog naar de Voetbal Schietschijf of Levend Tafelvoetbal.

 

Vervoer attractie

In dezelfde lijn als dit spelkussen kun je ook nog denken aan Swing ‘m Off (Slingerbal) en de Sweeper XXL (Stef Stuntpiloot). Naast de op- en afbouw kun je ons inschakelen voor het vervoer van de attractie. Door middel van deze extra service kun je helemaal achteroverleunen. Alles wordt ten slotte voor je geregeld. Zodat je je kunt richten op het leuke aspect: het gladiatorgevecht. Samengevat: bij Attractieverhuur Olivier telt met name het plezier.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel