Hier ben je:

Stormbaan huren

Categorie

Gelegenheid

Budget

Stormbaan verhuur

Ben je op zoek naar een spannende en avontuurlijke attractie voor je evenement? Dan is het huren van een stormbaan, oftewel een obstakelbaan of hindernisbaan, de perfecte keuze! Wij hebben stormbanen in verschillende thema’s en groottes waardoor je er altijd een vindt dat past bij jouw evenement.

Hindernisbaan huren voor ieder evenement

Een opblaasbare hindernisbaan is een leuke en uitdagende activiteit voor diverse evenementen. Of je nu een festival, sportdag of familiefeest organiseert, het zorgt voor urenlang plezier voor jong en oud.

Onze hindernisbanen zijn beschikbaar in verschillende thema’s en formaten. Van een hindernisbaan als sprookjesbos tot een mega rodelbaan, er is altijd een hindernisbaan die perfect aansluit bij het thema van jouw evenement. 

Onze populaire obstakelbanen

Hieronder hebben we de populairste obstakelbanen voor je op een rijtje gezet. Van kleine hindernisbanen tot de mega stormbanen voor bijvoorbeeld festivals.

Veiligheid staat op nummer 1

Met het huren van een stormbaan is veiligheid gegarandeerd. Onze obstakelbanen zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen intensief gebruik. We voeren regelmatig inspecties uit en onze stormbanen voldoen aan strenge veiligheidsnormen.

Eenvoudig en snel op te zetten

Onze stormbanen zijn eenvoudig en snel op te zetten. Bij het huren van een stormbaan wordt het benodigde materiaal geleverd, zoals een blower om de stormbaan op te blazen. In no-time staat het klaar voor gebruik.

Stormbaan huren in Groningen, Friesland en Drenthe

Wil je een stormbaan huren voor jouw evenement? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment aan opblaas stormbanen die geschikt zijn voor verschillende evenementen. Of je nu een klein feestje thuis organiseert of een grootschalig festival opzet, voor iedere gelegenheid hebben we een geschikte obstakelbaan.

Onze verhuurlocatie is gevestigd in de provincie Groningen. Dus woon je in de provincies Groningen, Friesland, Drenthe? Dan hoef je niet ver te rijden om de hindernisbaan op te halen. Woon je verder weg of heb je geen vervoer. Wij kunnen de obstakelbaan ook bij je langsbrengen en voor je opzetten.

Wij staan bekend om onze uitstekende service en kwalitatieve stormbanen. Onze hindernisbanen zijn veilig, stevig en voldoen aan alle geldende veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zorgen wij voor een vlotte levering en opbouw.

Andere attracties huren van Olivier

Bij ons kun je niet alleen een opblaasbare obstakelbaan huren, maar ook andere attracties huren om jouw evenement compleet te maken. Denk bijvoorbeeld aan springkussens, zeskamp spellen, funfood en nog veel meer. Met ons ruime assortiment aan attracties zorgen wij ervoor dat jouw evenement een gegarandeerd succes wordt.

Ik wil een stormbaan van jullie huren, wat moet ik nu doen?

Wat leuk dat je bij ons een stormbaan wilt huren, wij vertellen je precies hoe dit werkt. Vul het contactformulier volledig in. Wij nemen vervolgens contact met je op voor de bevestiging en kunnen eventuele zaken bespreken als dat nodig. Wil je de obstakelbaan laten bezorgen? Dan komen we op de afgesproken dag langs en kunnen hem eventueel voor je opzetten. Zodra het evenement is afgelopen halen we de stormbaan weer op. Ook kun je de obstakelbaan zelf afhalen in Tolbert (Groningen) en zelf weer terugbrengen.