Hier ben je:

Hindernisbaan Blauw-Groen

Hindernisbaan Blauw-Groen

Vol vrolijkheid rennen, vliegen en draven op de Hindernisbaan Blauw-Groen. Yes, wat leuk! De kinderen vermaken zich opperbest met deze kleurrijke hindernisbaan, waar blauw en groen in het oog springen.

Informatie over deze attractie

249,- voor een dag (afhalen en retourneren)
329,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 18 x 4 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Hindernisbaan Blauw-Groen

Een hindernisbaan is eigenlijk een langgerekt springkussen-achtig speeltoestel met uitdagingen. Een baan vol obstakels en hindernissen die je dient te overwinnen. Het liefst zo snel mogelijk. Oeps, haha, zit je daar te stoeien met een obstakel. Uitglijder hier, schuiver daar en lachen maar. Kinderen genieten volop van de Hindernisbaan Blauw-Groen. Overigens is deze baan wel 18 meter lang! Superstoer op feestjes, partijtjes en evenementen.

 

Hindernisbaan Blauw-Groen voor elke gelegenheid

Dit spelkussen is bedoeld voor specifiek een jong publiek maar een stormbaan huren bedient daarentegen juist een breder publiek. Je kunt denken aan vrijgezellenfeestjes, een zeskamp of een bedrijfsactiviteit (teambuilding). Ook voor open dagen van sportverenigingen kan Hindernisbaan Blauw-Groen een welkome aanvulling zijn. Kortom, deze attractie is er voor jong en oud en voor elke gelegenheid.

 

Optie: inclusief op- en afbouw

Deze hindernisbaan bestaat uit drie delen en dat biedt een praktisch voordeel. Het ruimt namelijk veel makkelijker op! Daarnaast is de baan variërend koppelbaar bij het opbouwen. De op- en afbouw kunnen wij trouwens voor jullie verzorgen. Dit is een optie bij het huren van de attractie. Doe je het zelf? Dan dien je verder de attractie bij ons af te halen en te retourneren. Spoiler: de Hindernisbaan Blauw-Groen is best een behoorlijke attractie om mee te nemen. Dus voor het grootste gemak zet je ons aan het werk.

 

Over Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is het vertrouwde adres voor alle attracties. Of het nou om Waterpret, Rodeo of Interactive Play Systems gaat. Desgewenst leveren wij alles op locatie, van hindernisbaan tot limousine. Net als onze uitjestak Olivier Events pakken wij uit: de entertainers pakken uit met uitjes, wij pakken uit met attracties. Zo bouw je zelf een supermooi feestje!

 

Wat krijg je?

  • De complete baan (3-delig)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel