Hier ben je:

Bungeerun Sterkste Man

Bungeerun Sterkste Man

Deze Bungeerun Sterkste Man daagt je uit. Je bent gevangen en geketend via het elastiek. Toch probeer je zo ver mogelijk te rennen én het schuimblok zover mogelijk te plaatsen.

Informatie over deze attractie

219,- voor een dag  (afhalen en retourneren)
249,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 3,6 meter
hoogte: 2,6 meter

Meer informatie over Bungeerun Sterkste Man

Bij dit spelkussen Bungeerun Sterkste Man doen de deelnemers onderling wedstrijdjes met elkaar. Wie kan de schuimblokken het verste plaatsen op een baan van 10 meter? Nou lijkt dat normaal een kwestie van zo ver mogelijk rennen, maar ditmaal is er meer aan de hand. De deelnemers zijn gebonden aan een sterk elastiek! Zodra ze richting de uitgang lopen, begint het elastiek te trekken. En dan worden de kandidaten teruggeworpen. Al met al vormt deze attractie een vrolijke uitdaging. Bovendien leidt de wisselwerking tot een hilarisch schouwspel voor de supporters.

 

Bungeerun Sterkste Man, grappig vermaak

Zowel voor toeschouwers als voor deelnemers belooft het Bungeerun Sterkste Man dolle pret. Iemand is net over de magische 5 meter heen, krijgt ie een zwieper van het elastiek. Een ander probeert het schuimblok op de rand te gooien en mikt hopeloos naast. Het valt niet mee en de beste stuurlui staan aan wal. Daarom mogen de hardste schreeuwers het vervolgens zelf eens uitproberen. Oeps, dat is toch minder makkelijk dan het vanaf de zijlijn leek! De Bungeerun staat voor grappig vermaak.

 

Onverwachte talentjes

De (on)voorspelbaarheid van het elastiek haalt onverwachte talentjes naar boven. Bij sommige speeltoestellen zie je vooraf al wie kans maakt te winnen. Het gaat dan meestal om een enkele vaardigheid. Bij dit Bungeerun Sterkste Man komen er verschillende vaardigheden kijken. Het gaat om trefzekerheid en timing, maar tegelijkertijd om behendigheid. Ook komt er natuurlijk een dosis geluk en toeval om de hoek kijken. Dit alles levert heel wat humor op. Het is voorspelbaar dat het elastiek iets gaat doen, maar hoe het uitpakt per deelnemer… Niet te voorspellen!

 

Attractieverhuur spelkussen

Deze stormbaan huur je bij Attractieverhuur Olivier. We hebben nog veel meer leuke spel- en springkussens, hindernisbanen en attracties. Ook bieden we Rodeo, Waterpret en Fun Food. Stuk voor stuk onderdelen die er een topdag van maken.

 

Wat krijg je?

  • De complete bungeerun met elastieken
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel