Hier ben je:

Buikschuifbaan

Buikschuifbaan

Een superlange buikschuifbaan huren voor je evenement? Deze langwerpige krachtpatser van Attractieverhuur Olivier is de beste buikschuifbaan. Met maar liefst 23 meter worden de deelnemers behoorlijk uitgedaagd. Aanloop, duiken, schuiven!

Informatie over deze attractie

209,- voor een dag (afhalen en retourneren)
269,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 23 x 2,5 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Buikschuifbaan

De Buikschuifbaan is ideaal voor particuliere en zakelijke evenementen. Bijvoorbeeld een zeskamp, feestweek, familiedag of bedrijfsfeest. Ontspanning en vermaak staan centraal, dat gaat helemaal goedkomen. Onder andere feestcommissies, families en bedrijven zijn heel tevreden over deze opblaasbare attractie. De baan behoort daarom tot de best verhuurde attracties van Attractieverhuur Olivier.

 

Afstanden staan op de baan

Deze waterattractie bevat een opblaasbare ‘omheining’, zodat deelnemers niet naast de baan vallen. Ook is er aan het einde van de baan een opvangbak met water. De grote vraag is natuurlijk wie zover komt. Evengoed wordt het spannend met de mensen die de opvangbak juist niet halen. Wie kwam er nu verder dan wie? Gelukkig staan de verschillende afstanden vermeld op de baan. Zo zie je vrij snel wie de winnaar is in een onderlinge confrontatie.

 

Buikschuifbaan huren: wat schuift dat?

Het huren van de baan kost 209,- voor een dag. Daarnaast kun je ons de op- en afbouw laten doen. Verder is het mogelijk dat wij de attractie brengen en ophalen. Voor dat soort opties betaal je een eerlijke meerprijs. Natuurlijk mag je ook alles zelf doen. De keuze is volledig aan jou. Wij bieden het in ieder geval aan, want die behulpzame opties horen bij Attractieverhuur Olivier. Soms geven attractieverhuurbedrijven enkel de attractie mee en dan is dat het.

 

Attractieverhuur Olivier

Pak uit met onze attractieverhuur, dat is de filosofie van Attractieverhuur Olivier. Waarom klein ‘uitpakken’ als je grote mogelijkheden hebt? We bieden alle attracties tegen aantrekkelijke prijzen. Samen met deze zomerse attracties kun je bijvoorbeeld ook een Zeephelling met of zonder waterbassin huren of één van onze stormbanen. Bovendien is volledige verzorging optioneel. Dat geldt zelfs voor de reusachtige buikschuifbaan. Samengevat ben je bij Attractieverhuur Olivier aan het goede adres voor een topdag.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel