Hier ben je:

Mega Rodelbaan huren

Glij met je slee zo snel mogelijk naar beneden van deze unieke Mega Rodelbaan Winter. Uniek in Nederland. Deze familie-attractie is een geweldige aanvulling van je Kerstmarkt of winterevenement.

Huurprijs

999,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)
49,- voor ieder extra uur

 

Bijzonderheden
brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 32 x 4 meter
hoogte: 6 meter

De Mega Rodelbaan Winter

Dit is ons paradepaardje in de wintermaanden, de Mega Rodelbaan Winter. Maar liefst 32 meter lang en 6 meter hoog. Deze stormbaan heeft een dak waardoor deze ideaal is voor de winter. De Mega Rodelbaan Winter wordt door ons opgebouwd en afgebroken en is altijd inclusief begeleiding. Klim naar boven, neem je slee mee en glijd zo snel mogelijk naar beneden over de rodelbaan. De rodelbaan heeft een dubbele afdaling waardoor je de strijd aan kunt gaan tegen je familie, vrienden of collega’s en ontdekken wie het snelste is.

 

Hoe werkt de Mega Rodelbaan Winter?

De deelnemers glijden door middel van sleetjes naar beneden. Uiteraard neemt Olivier Attractieverhuur deze sleetjes mee naar de verhuurlocatie. Wanneer je op je sleetje gaat zitten, glijd je over de rollers naar beneden. Je geeft het sleetje door aan de volgende deelnemer en zo heeft de Mega Rodelbaan Winter een goede doorloop. Onze begeleider staat bovenin en geeft aan wanneer de volgende avonturiers mogen gaan.

 

Mega Rodelbaan Winter: Ideaal voor winterevenementen

De Mega Rodelbaan Winter is van afstand al te zien en trekt vele deelnemers. Iedereen wil het een keer proberen en daarna nog een keer. Deze attractie wordt vaak verhuurd aan organisatoren van Kerstmarkten, tijdens winterfestivals maar ook door recreatiebedrijven voor een langere periode.

Wil je de Mega Rodelbaan Winter huren? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Een andere winterattractie huren

Olivier Attractieverhuur heeft naast de rodelbaan nog veel meer winterattracties, stormbanen en benodigdheden voor je toffe winterfeest. Zo is Rendier Rodeo tijdens Kerst een mooie aanvulling voor de stoere mannen en vrouwen terwijl de Snow Globe vaak ingezet wordt als photobooth voor de hele familie. Onze opblaasbare skihut wordt vaak ingezet als horeca- of ontvangsttent. We verhuren naast de spellen ook Fun Food materiaal, zoals een foodtruck, poffertjesplaat of een popcornmachine. Neem gerust contact met ons op voor onze attractieverhuur.