Hier ben je:

Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan)

Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan)

Glij met je slee zo snel mogelijk naar beneden van deze unieke Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan). Uniek in Nederland. Deze familie-attractie is een geweldige update van je Kerstmarkt of winterevenement.

Informatie over deze attractie

999,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)
49,- voor ieder extra uur

 

Bijzonderheden
brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 32 x 4 meter
hoogte: 6 meter

Meer informatie over Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan)

Dit is ons paradepaardje in de wintermaanden, de Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan). Maar liefst 32 meter lang en 6 meter hoog. Deze attractie heeft een dak waardoor deze juist uitstekend geschikt is voor de winter. De attractie wordt door ons opgebouwd en afgebroken en is altijd inclusief begeleiding. Klim naar boven, neem je slee mee en glijd zo snel mogelijk naar beneden over de rollerbaan. De baan heeft een dubbele afdaling voor leuke wedstrijden tegen elkaar. De attractie is geschikt voor de hele familie.

 

Iedereen wil het een keer proberen en daarna nog een keer

De deelnemers glijden door middel van sleetjes naar beneden. Uiteraard neemt Olivier Attractieverhuur deze sleetjes mee naar de verhuur locatie. Wanneer je op je sleetje gaat zitten glijd je over de rollers naar beneden. Je geeft het sleetje door aan de volgende deelnemer en zo heeft de Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan) een goede doorloop. Onze begeleider staat bovenin en geeft aan wanneer de volgende avonturiers mogen gaan.

 

Mega Rodelbaan Winter (Rollerbaan): winterfestivals

Deze attractie is van afstand al te zien en trekt vele deelnemers. Iedereen wil het een keer proberen en daarna nog een keer. Deze attractie word vaak verhuurd aan organisatoren van Kerstmarkten, tijdens winterfestivals maar ook door recreatiebedrijven voor een langere periode.

 

Maak je winterfeest compleet

Olivier Attractieverhuur heeft naast de rollerbaan nog veel meer attracties en benodigdheden voor je toffe winterfeest. Zo is onze Snowboard Simulator met winterthema of Rendier Rodeo tijdens Kerst een mooie aanvulling voor de stoere mannen en vrouwen terwijl de Snow Globe vaak ingezet word als fotobooth voor de hele familie. Onze opblaasbare skihut wordt vaak ingezet als horeca- of ontvangsttent. Voor de kleine kinderen hebben we speciale kinderattracties met een overkapping. We verhuren naast de spelen ook Fun Food materiaal voor poffertjes bakken, popcorn en ovens voor pizza’s en flammkuchen. Neem gerust contact met ons op voor maatwerk.