Hier ben je:

Dubbele Kruiptunnel (opblaasbaar)

Dubbele Kruiptunnel (opblaasbaar)

Deze Dubbele Kruiptunnel (opblaasbaar) daagt tweetallen en hun teams uit. Probeer zo snel mogelijk door de tunnel te kruipen. Dit obstakel is inzetbaar voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld voor een zeskamp.

Informatie over deze attractie

89,- voor een dag (afhalen en retourneren)
129,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 2 meter
hoogte: 1,2 meter

Meer informatie over Dubbele Kruiptunnel (opblaasbaar)

De Dubbele Kruiptunnel (opblaasbaar) van Attractieverhuur Olivier is een geliefd onderdeel. Deze stormbaan wordt vaak gehuurd voor zeskamp. Daarbij kiezen de organisatoren voor meerdere attracties van Olivier. Bekijk daarom evengoed de aanvullende mogelijkheden bij Attracties. Een bijkomend voordeel: we geven korting als je meerdere attracties huurt. Haal in ieder geval goedkoop deze leuke hindernis in huis.

 

Voordelig een opblaasbare hindernis huren

Attractieverhuur Olivier maakt het voordelig om een attractie te huren. Ten eerste hanteren we vriendelijke aanbiedingen. Ten tweede bieden we aan om het obstakel op en af te bouwen. Je bespaart kostbare tijd en energie, omdat we weten wat we doen. Uiteraard mag je er ook voor kiezen om de op- en afbouw zelf te regelen. We willen je in ieder geval zo goed mogelijk van dienst zijn. Laat maar weten wat we voor je kunnen betekenen, dan komen we gelijk in actie.

 

Teamstrijd door opblaasbare Dubbele Kruiptunnel

Dit spelkussen valt op verschillende manieren in te zetten. Een potentieel scenario: twee groepen zijn bezig met een teamstrijd. In een soort estafettevorm doorlopen ze een uitdagend parcours vol obstakels. De fanatieke deelnemers proberen onder andere elkaar af te troeven in de kruiptunnel. Een andere scenario: wie worstelt zichzelf het snelste door de hindernis? Verder kan deze attractie natuurlijk ook ‘los’ gehuurd worden voor feestjes, partijen en evenementen. Wil je deze attractie dubbele kruiptunnel gebruiken voor een zeskamp. Bekijk ook onze andere zeskamp spellen.

 

Attractieverhuur

Bij attractieverhuur kies je voor de ervaren vakmensen van Attractieverhuur Olivier. Door de jaren heen hebben we gigantisch veel attracties verhuurd, opgebouwd en afgebouwd. Wij zijn bovendien de vertrouwde ‘attractiepartner’ voor maatschappelijke organisaties, bedrijven en overheidsinstanties, evenals onderwijsinstellingen en verenigingen. Daarnaast huren particulieren volop onze attracties. We zijn er namelijk voor iedereen en voor elke gelegenheid.

 

Tot slot: wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel