Hier ben je:

Hindernisbaan Western

Hindernisbaan Western

De gave Stormbaan/Hindernisbaan Western biedt avontuurlijk vermaak. Ontwijk de afgebeelde cowboys en indianen. Ren en klauter zo snel mogelijk langs en over de obstakels. Aanbevolen: een leuke en uitdagende hindernisbaan.

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
259,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 13 x 4 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Hindernisbaan Western

Plezier voor iedereen dankzij de mooie en kleurrijke Hindernisbaan Western. Hier staat een cowboy, verderop staat een indiaan. Passeer ze door de hindernissen zo goed mogelijk af te leggen. Het thema ‘western’ spreekt meerdere leeftijdsgroepen aan. Kinderen bedenken hun eigen avonturen. Ouderen horen soms het liedje ‘Cowboys & Indianen’ in hun hoofd. Kom, pak je lasso maar!

 

Stormbaan met meerdere hindernissen

De stormbaan maakt deelnemers onbewust sportief en lenig. Ze wringen zich namelijk in allerlei bochten en posities om hier goed doorheen te komen. De ene keer eroverheen, de andere keer eronderdoor. Weer een andere keer springen, dan bukken en vervolgens klauteren/klimmen. Tot glijden aan toe. De Hindernisbaan Western fungeert als een vrolijk en actief speeltoestel met meerdere hindernissen. Hier kun je je energie in kwijt.

 

Op- en afbouw Hindernisbaan Western

Kinderen, tieners en (jong)volwassenen doen onderling wedstrijdjes. Bovendien kunnen oudere volwassenen er ook wat van hoor. Maar voor de hilariteit losbarst, dient het toestel opgebouwd te worden. Attractieverhuur Olivier biedt de mogelijkheid om op- en afbouw voor jullie te verzorgen. Een stormbaan huren is dan helemaal een eitje en alles wordt geregeld. Uiteraard staat het jullie vrij om dit wel zelf te doen want het is en blijft voordelig.

 

Attractieverhuur: allemaal leuke attracties

Attractieverhuur Olivier vormt het vertrouwde vertrekpunt voor allemaal leuke attracties. Bekijk bijvoorbeeld onze zeskamp spellen en spelkussens uit onze attractieverhuur. Bekijk daarom alle attracties, filter je voorkeuren en sla je slag. Dan bezorgen we jou een topdag. Met een topattractie. Pak uit. Wij verhuren attracties aan particulieren, ouders en bruiloftsparen (meestal via de ceremoniemeesters). Ook buurtverenigingen, Oranjeverenigingen en sportverenigingen maken gebruik van ons aanbod, evenals winkelcentra, bedrijven en evenementenorganisatoren. Kortom, alle burgers en organisaties kunnen gewoon bij ons terecht.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen (2-delig)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel