Hier ben je:

Modulaire Stormbaan Forest

Modulaire Stormbaan Forest

De Modulaire Stormbaan Forest is een hindernisbaan in meerdere delen. Daarom kunnen we deze in verschillende samenstellingen opzetten. De complete baan is maar liefst 21 meter lang. Maar een compactere opstelling van twee delen is ook mogelijk. In dat geval is het hindernisparcours 14 meter lang.

Informatie over deze attractie

Lengte: 14 meter (twee delen)
259,- voor een dag (afhalen en retourneren)
319,- voor een dag (incl. op- en afbouw)

Lengte: 21 meter (drie delen)
389,- voor een dag (afhalen en retourneren)
459,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 14 x 4 meter of 21 x 4 meter
hoogte: 4 meter
gewicht: 300 of 450 kilo
stroomverbruik: 2x 1100 watt of 3x 1100 watt

Meer informatie over Modulaire Stormbaan Forest

Kruip, ren, spring, klim en glijd zo snel mogelijk over (en door) onze unieke Modulaire Stormbaan Forest. Wie bereikt als eerste de overkant? Deze hindernisbaan is geheel in het thema Forest gedecoreerd en geschikt voor heel veel doelgroepen. Zowel kinderen als volwassenen zullen deze obstakelbaan een echte uitdaging vinden. De run begint bij de hoge muur waar de deelnemers tegenop rennen, vervolgens glijden ze naar beneden. Er zijn dan meerdere obstakels te trotseren alvorens bij de boomhut aan te komen. Wie hier als eerste boven is (en naar beneden glijdt) is de winnaar van het parcours.

 

Modulair, dus meerdere opstellingen mogelijk

Deze stormbaan is modulair, dat betekent dat dezelfde hindernisbaan in meerdere varianten op te stellen is. De complete stormbaan is maar liefst 21 meter lang en bestaat uit drie delen van elk 7 meter lang. Het is ook mogelijk om een deel weg te laten, de obstaclerun is dan 14 meter lang. De stormbaan wordt opgeblazen door drie blowers van 1100 watt, één lege stroomgroep is dus voldoende om de gehele stormbaan op te blazen.

 

Modulaire Stormbaan Forest voldoet aan nieuwste richtlijnen

Dankzij de netten aan de zijkanten van de Modulaire Stormbaan Forest is deze nog veiliger en daarmee voldoet de attractie aan de nieuwste richtlijnen. Wanneer de stormbaan op een harde ondergrond staat zullen we onderkleden als bescherming neerleggen en worden er valmatjes bij de in- en uitgang geplaatst. Attractieverhuur Olivier verzorgt het vervoer van deze hindernisbaan, inclusief de op- en afbouw op locatie, zelf ophalen kan ook met een grote bus of aanhangwagen.

 

Een hindernisparcours van maar liefst 88 meter lang

Steeds vaker krijgen we de vraag of we een nog groter hindernisparcours kunnen bouwen, en dat is zeker mogelijk! De Modulaire Stormbaan Forest kan namelijk heel goed in combinatie met de Hindernisbaan Blauw-Groen, Hindernisbaan Western, Spidertoren Klimweb met glijbaan, de Dubbele Kruiptunnel en de Zeephelling geplaatst worden. In dat geval heb je één lange hindernisbaan met verschillende objecten en stijlen van maar liefst 88 meter lang!

 

Wat krijg je?

  • De complete baan (2- of 3-delig)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel