Hier ben je:

Hindernisbaan Piraat

Hindernisbaan Piraat

De mooie Hindernisbaan Piraat is een avonturenkussen met piratenthema. Deze thematische stormbaan met meerdere hindernissen spreekt tot de verbeelding. Kruipen, sluipen en uiteindelijk de uitdagende glijgoot in. Een gave hindernisbaan.

Informatie over deze attractie

179,- voor een dag (afhalen en retourneren)
249,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 12 x 3,5 meter
hoogte: 3,5 meter

Meer informatie over Hindernisbaan Piraat

Hindernisbaan Piraat schittert in de categorie Stormbanen. Ten eerste brengt de opblaasbare stormbaan de stoerste verhalen tot leven. De jonge bemensing op het piratenschip rent over het dek. Ten tweede overwinnen ze de obstakels overwinnen een voor een. En dat is soms nog best een uitdaging, maar de kinderen kunnen het. Daarbij hangt de piratenvlag trots in de lucht. Kom aan boord allemaal. De hindernisbaan met piratenthema behoort tot onze aanraders.

 

Kruip door, sluip door

Bij deze stoere stormbaan glippen en glijden de kinderen overal doorheen. Er zijn diverse kruip-door-sluip-doorhindernissen. Kijk, daar duikt iemand in het gat. En een ander beweegt zich elders door de piratenkamer op de boeg. De Hindernisbaan Piraat voorziet als speelattractie in kruipen en sluipen. Uiteraard kan het ook op volle toeren met wedstrijdjes onderling. Klaar voor de start? Af! Welke piraat arriveert als eerste op het voorste deel van het schip? Actie!

 

Hindernisbaan Piraat opbouwen

Opblaasbare attracties zijn relatief eenvoudig op te bouwen. Grote attracties vergen wel iets meer tijd en aandacht. Attractieverhuur Olivier Events kan optioneel de op- en afbouw verzorgen. Dat bespaart jullie moeite en energie. We gaan met plezier naar jullie toe. Toch liever zelf de boel op- en afbouwen? Ook dat mag natuurlijk. In dat geval dien je de Hindernisbaan Piraat bij ons af te halen en weer volledig te retourneren.

 

A-merk Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is een A-merk attractieverhuurbedrijf. Dankzij jarenlange ervaring in de eventsbranche weten we als geen ander hoe belangrijk en leuk attracties zijn. Daarom verhuren we graag de beste en mooiste toestellen. Bijvoorbeeld de hindernisbanen Western en Schateiland. Lees meer over ons attractieverhuur. Maar ga eerst deze hindernisbaan huren, want er zijn meer kapers op de kust…

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel