Hier ben je:

Zeephelling met Waterbassin

Zeephelling met Waterbassin

Een opblaasbare Zeephelling met Waterbassin huren kan bijvoorbeeld voor een evenement, zeskamp of feest. Dit grote exemplaar bestaat uit drie onderdelen: een uitdagend klimgedeelte, een glijbaan en natuurlijk het waterbassin.

Informatie over deze attractie

219,- voor een dag (afhalen en retourneren)
289,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 16,5 x 4 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Zeephelling met Waterbassin

Deze opblaasbare Zeephelling met Waterbassin is populair. Onder andere omdat het een volledig kussen betreft met alles erop en eraan. Ten eerste een gedeelte waarbij je naar boven dient te klimmen. Ten tweede die glijbaan, wat dus voornamelijk bekend staat als de zeephelling. Tot slot dienen de deelnemers het waterbassin te doorkruizen. De helling kan nat gemaakt worden en eventueel kan er zeep gebruikt worden.

 

Ruim 15 meter actie en plezier

Deze waterattractie is maar liefst 16,5 meter lang! Een flink spelkussen/obstakel met bijbehorend heel wat actie en plezier. Zo komt het wel goed met het enthousiasme en de beweging op die dag. De attractie leent zich uitstekend voor een wedstrijdopzet. Om die reden zien we vaak dat mensen de tijd van de deelnemers meten. Ook wordt de Zeephelling veelvuldig ingezet als onderdeel van een uitgebreide zeskamp.

 

Attractie voor een zeskamp

Kinderen, tieners én volwassenen klimmen, springen en glijden volop. Hoewel de Zeephelling al grandioos vermaak biedt, kun je overwegen om extra attracties huren. Daarmee zet je zomaar een succesvolle zeskamp in elkaar, door allerlei gave onderdelen. Bovendien krijg je korting als je meerdere attracties huurt. Daarom is zo’n pakketdeal inclusief een x-aantal attracties altijd interessant.

 

Vervoer Zeephelling met Waterbassin

Wanneer je deze stormbaan wilt huren zijn er qua vervoer diverse opties. Je kunt de attractie zelf afhalen en retourneren. Daarnaast bieden we een breng- en haaldienst aan, waarbij wij het vervoer regelen. Verder verzorgen we optioneel de op- en afbouw van de Zeephelling met Waterbassin. De Zeephelling met Waterbassin behoort tot de best verhuurde attracties, evenals de Zeephelling zónder Waterbassin. Je hebt nu eenmaal echte durfals en mensen met koudwatervrees. Tot welke groep je ook behoort, we hebben een geschikte Zeephelling voor je. Dat geldt evengoed voor andere attracties. Met ruim 130 attracties zit er sowieso iets voor je tussen.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen (2-delig)
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel