Hier ben je:

Zeephelling

Zeephelling

Een grote en opblaasbare zeephelling huren doe je vanzelfsprekend bij Attractieverhuur Olivier. Een klassieker, met dit spelkussen kun je lekker klimmen en glijden. Actie, plezier en beweging komen succesvol samen.

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
259,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 13 x 4 meter
hoogte: 5 meter

Meer informatie over Zeephelling

De opblaasbare zeephelling huren is altijd een goed idee. Omdat dit exemplaar direct de aandacht grijpt op elk evenement. Want reken maar dat je opvalt met 5 meter hoogte en 13 meter lengte. Bovendien nodigt dit kleurrijke kussen uit om actief te worden. Hier worden onder andere kinderen heel vrolijk van, maar volwassenen genieten stiekem nog net zoveel. Het blijft immers leuk om van de glijbaan te glijden, hoe oud je ook bent. Daarom is deze zeephelling in principe geschikt voor alle leeftijden.

 

De zeephelling beklimmen

Meestal denken mensen bij de zeephelling meteen aan het glijbaan-gedeelte. Toch zit er flink wat potentieel in het eerste gedeelte, de klim. Stel je voor dat die eveneens is ingezeept. Dan belooft het nog een hele uitdaging te worden om bovenaan te komen. De glijpartijen ontstaan al voordat de glijbaan überhaupt bereikt is. Het blijkt nog niet zo gemakkelijk, wat gepaard gaat met een dosis humor en sensatie. Vervolgens kan er, na een geslaagde klimpoging, alsnog goed gegleden worden.

 

Naar beneden glijden

Dankzij 5 meter hoogte sta je voor een leuke uitdaging. Van deze mooie hoogte roetsj je in een aangenaam tempo naar beneden. Je zou eventueel wedstrijdjes kunnen organiseren wie de snelste tijd neerzet. Zo ontstaat er een spannende competitie tussen de deelnemers. Het is mogelijk om zeep te gebruiken, maar alleen water is vaak al voldoende om de baan glad te krijgen. Hoe dan ook beleef je een topdag met de zinderende zeephelling van Attractieverhuur Olivier.

 

De opblaasbare zeephelling huren

Je kunt deze stormbaan huren inclusief of exclusief op- en afbouw. Attractieverhuur Olivier staat bekend om het veelvoud aan attracties. Kies uit bijvoorbeeld  Stormbanen en Zeskamp spellen. Je krijgt korting wanneer je meerdere attracties tegelijkertijd huurt.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel