Hier ben je:

Bungeerun Western

Bungeerun Western

Jihaa! Laat zien dat je een echte cowboy bent, hoe zwaar het ook is. Met een elastiek om je middel probeer je zover mogelijk te komen, plaats de schuimblokken op de baan en natuurlijk verder dan je medespeler. Erg geschikt voor themafeesten en competities op scholen en bedrijfsfeesten. Mooi gedecoreerd en maar liefst 10 meter lang!

Informatie over deze attractie

219,- voor een dag (afhalen en retourneren)
249,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 3,6 meter
hoogte: 2,6 meter

Meer informatie over Bungeerun Western

De Bungeerun Western van Attractieverhuur Olivier is een echt hit. Deze stormbaan huren onze klanten vaak voor scholen bij sportdagen en pleinfeesten, maar ook door bedrijven die een bedrijfsuitje in thema hebben. Daarnaast is deze attractie ook heel geschikt voor zeskampen. De Bungee Run kan zowel door kinderen als volwassenen gespeeld worden. Ook door elkaar heen. Ren zover mogelijk naar voren tot je niet meer verder kan. Oké, een stukje nog dan. En ja hoor, nu wil het echt niet meer. Je maakt een flinke ‘zwiep’ naar achteren, hilarisch!

 

De deelnemer probeert zover mogelijk naar voren te rennen

Twee personen hebben een gordel om. Aan deze gordel zit een elastiek. Het elastiek zit weer aan ‘de muur’ (de achterkant van het kussen) vast. De deelnemer heeft een schuimblok vast met hierop klittenband. Aan de binnenmuur van de attractie zit ook klittenband. De deelnemer probeert zo ver mogelijk naar voren te rennen en zodoende het schuimblok zover mogelijk op de binnenwand te plaatsen. Elke deelnemer heeft drie van dit soort schuimblokken in eigen kleur. Het blokje dat het verst naar voren is vastgeplakt is de winnaar. Uiteraard zijn er andere spelvarianten mogelijk.

 

Bungeerun Western: een opvallende attractie

Dit spelkussen is maar liefst 10 meter lang en 3,6 meter breed. Met een hoogte van 2,6 meter is het een opvallende attractie. De Bungee Run weegt 166 kilo en is dus nog behoorlijk zwaar. Daarom kan Olivier Attractieverhuur de attractie brengen en ophalen. In dat geval verzorgen we ook de op- en afbouw. Hier hebben we het vervoer voor en het gereedschap voor om dit snel en makkelijk te verzorgen.

 

Olivier Attractieverhuur, attracties in thema Western

Naast dit kussen hebben we nog meer attracties in onze spelverhuur. Zo hebben we bijvoorbeeld nog de Western Rodeo (Cowboy Simulator), de Hindernisbaan Western, Bijlwerpen Opblaasbaar en Ringsteken te Paard in ons assortiment. Bij het huren van meerdere attracties werken we met aantrekkelijke kortingen. Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • De complete bungeerun met elastieken
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel