Hier ben je:

Mega Glijberg Sprookjesbos

Mega Glijberg Sprookjesbos

Glijden van de 6 meter hoge Mega Glijberg: een superleuke ervaring voor jong en oud. Dit avontuurlijke sprookjesbos laat kinderen enthousiast klauteren en glijden. Een uitdagende en ronduit vermakelijke attractie.

Informatie over deze attractie

399,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 5,5 meter
hoogte: 6 meter

Meer informatie over Mega Glijberg Sprookjesbos

Het Mega Glijberg Sprookjesbos staat voor een klimrijk avontuur vol glijplezier. Glijbanen zijn tijdloos: vroeger, nu en in de toekomst wilden en willen kinderen maar al te graag glijden. En soms doen de ouders gerust even mee. Hier valt in ieder geval genoeg te beleven. Eerst klimmen de kids omhoog via de naastgelegen, opblaasbare trappen. Vervolgens begint de afdaling. Hup, glijden maar. Het Sprookjesbos staat garant voor speelsucces.

 

Grote opblaasbare glijbaan

Wie een grote opblaasbare glijbaan zoekt, zit hier helemaal goed. Ten eerste door het oppervlakte van dit pronkstuk. Het betreft een glijbaan van 10 bij 5,5 meter! Ten tweede de hoogte: 6 meter! Om die reden mogen we absoluut spreken van een grote opblaasbare glijbaan. Sterker nog, we durven ‘m gerust Mega te noemen. De Mega Glijberg. Gezien de grootte van deze glijbaan verzorgt Attractieverhuur Olivier altijd de op- en afbouw en begeleiding.

 

Sprookjesbos, rijk gedecoreerd

Attractieverhuur Olivier hecht veel waarde aan het ‘design’ van de attracties. Daarom bieden we meer dan enkel de attractie. We gaan eveneens voor rijke decoratie. Dit is terug te zien in de afbeeldingen op de attractie. Van een vogel tot een leeuw en een veldmuis, alles komt voorbij. Bovendien zie je bovenin een olifant, bergen en nog net de zon. Ook zijn er wat bomen. Gelukkig zie je door deze bomen nog steeds het Sprookjesbos.

 

Mega Glijberg huren

Huur deze grote stormbaan bij Attractieverhuur Olivier. Ons attractieverhuurbedrijf bezorgt consumenten, bedrijven en organisaties een fantastische dag. Dat doen we door middel van allerlei attracties, waaronder Interactive Play Systems, hindernisbanen en opblaasbare glijbanen en spelkussens. Ook het parachuteavontuur is bijzonder in trek. Verder doet een ondersteunende attractie als de Ranja Olifant het goed.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Inclusief professionele begeleiding (4 uur)