Hier ben je:

Hindernisbaan Schateiland

Hindernisbaan Schateiland

De hindernisbaan Schateiland heeft als grote opblaasbare attractie allemaal hindernissen en obstakels. Verder staat er een reusachtige piraat bij de ingang. Een supergave attractie vol fantasie en speciaal voor kinderen.

Informatie over deze attractie

179,- voor een dag (afhalen en retourneren)
239,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 3 meter
hoogte: 6 meter

Meer informatie over Hindernisbaan Schateiland

Welkom bij de hindernisbaan Schateiland, de attractie waar avonturen geboren worden. Doorkruis het eiland, ren langs de hindernissen en overwin elk obstakel. Met name kinderen tot 12 jaar genieten volop van deze opblaasbare attractie. Dankzij de lengte van 10 meter kunnen ze heel wat plezier beleven aan de hindernisbaan. Een leuke manier om onder andere gezond te bewegen. Dit alles terwijl ze oog in oog staan met de reuzenpiraat van Schateiland.

 

Hindernisbaan, attractie met een thema

Je hebt standaard hindernisbanen en je hebt een hindernisbaan met een thema, zoals Schateiland. Vanwege de thematisering nodigt de attractie uit tot fantasie en verhalen. Daardoor blijven kinderen langer doorspelen ten opzichte van een standaard obstakelkussen zonder specifiek thema. Nu zijn ze onderdeel van hun eigen piratenverhaal, de kracht van Schateiland. Andere stormbanen van Attractieverhuur Olivier zijn onder andere de hindernisbanen Western, Piraat en Blauw-Groen. Wil je iets groters? Dan is onze Spidertoren Klimweb met glijbaan een aanrader.

 

Flexibiliteit, oriëntatie en wendbaarheid

Ook bevat zo’n attractie allerlei extra’s waar de kinderen niet eens over nadenken. Onbewust worden namelijk verschillende spiergroepen getraind, door de obstakels onderweg. Tegelijkertijd werken de deelnemende kinderen aan hun flexibiliteit, oriëntatie en wendbaarheid. Kortom, het is leuk én eveneens nog eens heel goed voor het lichaam. Dus laat die kids maar lekker rennen door Schateiland. Zodat ze ‘s avonds lekker slapen, nog zo’n geheim voordeel.

 

Hindernisbaan Schateiland huren

Kinderen betreden vol enthousiasme het eiland en ontdekken na binnenkomst de fantasierijke hindernissen en obstakels. De tot verbeelding sprekende attractie vormt een uitdaging met pret en vermaak. Je deze stormbaan huren bij Attractieverhuur Olivier via het onderstaande formulier. Je hebt hier ook de keus tussen bezorgen of ophalen. Daarnaast wijzen we nog graag naar de mogelijkheid van combinatiekorting. Als je meerdere attracties huurt, ben je goedkoper uit.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Onderkleed ter bescherming
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel