Hier ben je:

Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint)

Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint)

Een echte blikvanger op je evenement zoals Koningsdag, Halloween of een jaarmarkt. Dit Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint) valt wel op! Daarnaast ook nog eens ontzettend leuk (en gezellig) om te doen. Want hier kun je met de hele familie naar binnen. Deze attractie wordt ook veel ingezet tijdens een zeskamp, wie vindt de weg als eerste terug?

Informatie over deze attractie

299,- voor een dag (afhalen en retourneren)
389,- voor een dag incl. op- en afbouw)

 

Bijzonderheden
bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 11 x 9 meter
hoogte: 2,5 meter

Meer informatie over Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint)

Het Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint) van Attractieverhuur Olivier is maar liefs 11 x 9 meter groot. Een echte blikvanger op evenementen, tijdens jaarmarkten en/ of Koningsdag. Maar ook veelgebruikt tijdens Halloween evenementen en spooktochten. Dit kussen is zowel aan de buitenkant als van binnen rijk gedecoreerd met mais. Een groot voordeel vergeleken met een echt maisdoolhof, deze labyrint kan het hele jaar ingezet worden. Daarnaast is deze attractie leuk voor jong en oud en kan met de hele familie gespeeld worden.

 

Extra opdrachten onderweg mogelijk

Ook voor zeskampen is het Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint) geschikt. Stuur een team naar binnen, start de tijd en houd bij welk team als eerste weer naar buiten komt. Je kunt er zelfs nog wat opdrachten aan toevoegen. Laat je deelnemers onderweg extra opdrachten doen als bijvoorbeeld Bibberspiraal Nostalgisch of Kippen Vangen. Een ander idee is de teams met Skippypaarden of een 4-persoons loopbroek naar binnen te sturen. Dat word lachen!

 

Olivier Attractieverhuur verzorgt de op- en afbouw

Door de omvang van dit spelkussen verzorgt Olivier Attractieverhuur bij voorkeur de op- en afbouw. Wij komen het kussen brengen op locatie en gaan niet eerder weg dan dat het Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint) klaar is voor gebruik. Wanneer het evenement afgelopen is ruimen we het kussen weer op. Zelf ophalen en retourneren kan natuurlijk ook. Opgerold is het product ongeveer 1,5 x 1,5 meter groot en heeft een gewicht van 250 kg.

 

Opblaasbaar Maisdoolhof (Labyrint): meer attracties in thema Boerderij

Naast dit opblaasbare doolhof heeft Attractieverhuur Olivier nog ruim 180 attracties. Ben je op zoek naar springkussens in het thema Boerderij? Dan kun je naast deze attractie ook nog kiezen voor onze Rodeostier ‘Bully’, het Luchtkussen Koe (Multiplay met Glijbaan), Ringsteken te Paard, Ranjakoe Opblaasbaar en Ezeltje Prik (Opblaasbaar), keuze genoeg dus.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)