Hier ben je:

Skippy Paarden Volwassenen

Skippy Paarden Volwassenen

Stap op deze lieve Skippy Paarden Volwassenen en ga de race aan. Wie is het snelste aan de overkant? Leuk om te doen en hilarisch om naar te kijken. Wie valt er onderweg van het paardje? Attractieverhuur Olivier heeft zes van deze opblaasbare hobbelpaarden in het assortiment. Ze zijn erg geschikt als onderdeel van een zeskamp of een sportdag op school.

Informatie over deze attractie

29,- voor een dag (afhalen en retourneren)
34,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 0,5 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Skippy Paarden Volwassenen

Stap op de Skippy Paarden Volwassenen en doe een cowboyhoed op. Jihaa, daar ga je! Of waan jezelf een ruiter tijdens een echte paardenrace waarbij het enthousiaste publiek je aanmoedigt en hoopt dat hun ruiter wint. Race tegen elkaar en probeer zo snel mogelijk aan de overkant te komen of zet een uitdagend parcours uit. De eindstreep halen lijkt makkelijk maar vergis je niet. Een paardenrace is zeer vermoeiend. Deze opblaasbare hobbelpaarden zijn een mooie aanvulling op je zeskamp of spellenparcours tijdens een introductiekamp of sportdag op school.

 

Deelnemers die van hun paardje vallen

Als je op dit lieve paardje plaatsneemt, leun dan een beetje voorover. Zo kun je het beste van de grond loskomen en al springend de strijd aan gaan. Het is leuk om te doen maar ook hilarisch om naar te kijken, er zullen zeker deelnemers zijn die moeilijk vooruit komen of onderweg van hun paardje vallen.

 

Skippy Paarden Volwassenen: estafettevorm

Attractieverhuur Olivier heeft zes Skippy Paarden Volwassenen in het assortiment, zo kun je met veel teams tegelijk spelen. Deze activiteit is erg geschikt voor een estafette vorm, waarbij je een parcours uit zet en de teams in gelijke aantallen tegen elkaar strijden. De opblaasbare hobbelpaarden zijn zowel binnen als buiten te gebruiken maar niet geschikt voor een stenen ondergrond.

 

Tip: complete zeskamp

De Skippy Paarden Volwassenen worden geleverd met een luchtpomp zodat je ze zelf op kunt blazen. In ons assortiment zitten ook Skippy Springpaarden voor kinderen. Indien gewenst komt Attractieverhuur Olivier de opblaasbare hobbelpaarden brengen en op- en afbouwen. Wij zetten graag een complete zeskamp voor je uit, zo verhuren we waterattracties als Spijkerbroek Hangen boven water, een Zeephelling, Hoofd Waterdrager en Sponsbroekenrace. Ook kun je andere spellen huren voor je zeskamp of sportdag zijn: Ringsteken te Paard,  het Lange Voeten Spel, Dubbele Kruiptunnel, Vliegend Trektapijt en Reuzenpotlood.