Hier ben je:

Ranjakoe Opblaasbaar

Ranjakoe Opblaasbaar

De Ranjakoe Opblaasbaar geeft kinderen de gelegenheid bekertjes met ranja te vullen. Het drinken op je evenement is ditmaal bijzonder origineel, aangezien de ranja gemolken wordt. Die koe geeft limonade.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Ranjakoe Opblaasbaar

Met de Ranjakoe Opblaasbaar haal je een leuke attractie of ‘food stand’ naar je evenement. Al is het meer drinken dan ‘food’, de limonadekoe doet het altijd goed. Ja, dat lees je ook goed. We hebben hier een koe die siroop geeft uit de uiers. Door middel van klassiek melken kunnen kinderen de siroop in de bekertjes krijgen. Een vermakelijke bezigheid die een beloning oplevert in de vorm van een smaakrijk drankje.

 

Opvallende limonadekoe

Dit exemplaar is ten eerste een echte aandachttrekker. De grote Ranjakoe Opblaasbaar valt nou eenmaal ontzettend op. Dus trek je geheid kinderen ernaartoe die nieuwsgierig zijn en meer willen weten. Vandaar bevelen wij deze attractie aan bij kinderevenementen of anderzijds feestelijke/vrolijke gelegenheden met kinderen. Reken maar dat heel wat kinderen het zelf wel even willen uitproberen, zo’n limonadekoe melken.

 

Attractie huren, Ranjakoe Opblaasbaar

De attractie huren doe je eenvoudig online via de reserveringsfunctionaliteit van onze website. Het betreft het onderstaande formulier waarmee je de reservering aanmaakt. Dit formulier kun je ook invullen als je eerst een vrijblijvend voorstel wil ontvangen. Overweeg daarnaast of je de attractie wilt ophalen of laten bezorgen. Vervolgens kun je binnenkort (op je aangegeven voorkeursdatum) genieten van de siroopkoe op je evenement. Dat is in ieder geval een leuke invulling, toevoeging of aanvulling als semi-‘food stand’.

 

Attractieverhuur Olivier

De Ranjakoe Opblaasbaar is lang niet de enige attractie in de categorie Fun Food. Zo hebben we onder andere popcornmachines, suikerspinmachines en een variant van de Ranjakoe: Ranja Olifant. Bovendien biedt Attractieverhuur Olivier een wereld aan attractieplezier wanneer het gaat over springkussens. Ervaar bijvoorbeeld de diverse stormbanen of het Mega Glijberg Sprookjesbos. Ook het Tobbedansen voor Kinderen blijkt immens populair. Veel plezier!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Emmer met uiers en deksel voor de ranja
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel