Hier ben je:

Ringsteken te Paard

Ringsteken te Paard

Ringsteken te Paard is een amusante attractie met een draagbaard paard, verstelbare ringsteekpalen en ringen. Degene op het paard wordt geblinddoekt. Intussen geven de dragers goede aanwijzingen voor het ringsteken.

Informatie over deze attractie

99,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Ringsteken te Paard

Lachen, gieren en brullen bij Ringsteken te Paard. Allereerst door het komische schouwspel. Je ziet immers niet dagelijks zo’n groot paard voor je neus. Het moedigt aan tot meezingliedjes als ‘Er staat een paard in de gang’. Bovendien brengt het blinddoekaspect nog meer humor en sensatie. Omdat de gelegenheidsruiter niets ziet, is ringsteken absoluut geen gemakkelijke opgave. Dus is het aan de dragers om de juiste tips te geven.

 

Attractie huren, strijd in teams tegen elkaar

Huur deze hilarische attractie en strijd vervolgens in teams tegen elkaar. Werk bijvoorbeeld met een bepaalde tijd voor het ringsteken te paard. Het team dat de meeste ringen steekt, wint de ronde. Uiteraard kun je dit meerdere rondes spelen, waarbij je wisselt met de ruiter. Welk team heeft daarna de meeste rondes gewonnen? Dat team is de dag-winnaar van Ringsteken te Paard.

 

Ringsteken te paard, lage huurprijs

Samengevat dienen jullie te proberen de ringen te steken, terwijl de ruiter niets ziet. Voor de grappige attractie geldt momenteel een lage huurprijs. Om die reden raden we je aan er snel bij te zijn. Mogelijk hebben anderen het gemunt op jouw voorkeursdatum. Hoe dan ook ben je voor enkele tientjes al klaar. Als je dat deelt door een x-aantal personen, ben je hooguit een paar euro kwijt. Tegelijkertijd beleven jullie heel wat humor en plezier.

 

Attracties aanvullen

Attractieverhuur Olivier biedt een wereld aan attracties. Daarom zit er vast iets moois tussen, zoals Ringsteken te Paard. Andere zeskamp attracties zijn bijvoorbeeld de Zeephelling met of zonder waterbassin, Wereldbal met hindernis, het Lange Voeten Spel of het Vliegend Trektapijt. Daarnaast bieden we aantrekkelijke kortingen wanneer je attractie aanvult met andere attracties. Een prima korting klinkt altijd als muziek in de oren!

 

Wat krijg je?

  • Draagbaar paard 1x
  • In hoogte verstelbare ringsteekpalen 3x
  • Ringen 9x