Hier ben je:

Rodeostier Bully

Rodeostier Bully

Rodeostier Bully daagt iedereen uit om zo lang mogelijk te blijven zitten. Wie durft de wilde rit wel aan? Dankzij vakkundig personeel en het omringende kussen is het volstrekt veilig.

Informatie over deze attractie

479,- voor vier uren (dagdeel, incl. begeleiding en op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 4 meter
hoogte: 3 meter

Meer informatie over Rodeostier Bully

Onze Rodeostier Bully is allereerst een echte publiekstrekker. Deze klassieker onder de attracties weet altijd wel mensen te verleiden om mee te doen. Want je bent toch nieuwsgierig hoe makkelijk of moeilijk het nu is. Daarom zien we steeds weer het succes van de attractie. Dat succes schuilt ‘m dus in uitdaging, nieuwsgierigheid en actiebereidheid. Maar dan is nog de vraag wie het langst blijft zitten.

 

Leuke competitie met Rodeostier Bully

Daar kun je een leuke competitie van maken. Omdat dat extra spanning creëert. Het is dan geen soloavontuur, het gaat om de strijd met anderen. En die strijd levert zomaar een verrassende winnaar op. Ook voor het publiek is een dergelijke opzet vermakelijk. Vanwege de standen/klasseringen staat er wat op het spel. Bijvoorbeeld de eer of een prijzenpot. Ongetwijfeld zijn de aanmoedigingen vanuit het publiek goed hoorbaar.

 

Professionele begeleiding voor de stier

Rodeostier Bully is een onvoorspelbare wildebras die alle kanten opschiet. Voordat je het weet, lig je op het kussen. Bully kan daarnaast acteren alsof ie rustig is. Om vervolgens toe te slaan. Dit alles gebeurt onder professionele begeleiding van Attractieverhuur Olivier. Het team heeft jaren ervaring met een rodeostier als attractie. Bovendien kunnen onze medewerkers goed inschatten in welke mate de stier dient te presteren. Daardoor ontstaat er heel wat humor rondom het luchtkussen. Deze rodeostier is ideaal als zeskamp spel!

 

Rodeostier Bully huren

Naast deze wilde stier kun je ook een andere rodeostier huren Huur deze populaire attractie bij Attractieverhuur Olivier. We gaan graag voor jullie aan de slag. De huursom bedraagt 475,- voor vier uren, een dagdeel dus. Die prijsstelling is inclusief het personeel en op- en afbouw. Al met al wordt alles voor je verzorgd. Wel zo makkelijk!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Besturing met verschillende standen en automatische tijdsmeting
  • Inclusief begeleiding door een professionele bestuurder