Hier ben je:

Loopbroek 4-persoons

Loopbroek 4-persoons

De Loopbroek 4-persoons laat vier personen plaatsnemen in een gezamenlijke loopbroek. Het is de bedoeling om samen zo snel mogelijk vooruit te komen. Ideaal onderdeel voor een spel of zeskamp.

Informatie over deze attractie

12,99 voor een dag (afhalen en retourneren)
19,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 4 x 1 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Loopbroek 4-persoons

Met de Loopbroek 4-persoons heb je weer een grappig onderdeel te pakken voor een zeskamp. We hebben twee van zulke loopbroeken beschikbaar. Daarom kun je, indien gewenst, een teamstrijd organiseren. De broek maakt een verbinding tussen de deelnemers, waarbij samenwerking van belang is. Het onderdeel leidt vaak tot veel gelach en gescheld (met een knipoog), oftewel volop pret. Attractieverhuur Olivier heeft de broek beschikbaar in de kleuren groen en rood. Welk team wint de strijd?

 

Spel op tijd en afstand, of naar de overkant

Dit onderdeel voor een spel of zeskamp kun je op meerdere manieren invullen. Allereerst dat de deelnemers binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk meters moeten afleggen. Het gaat hier om de behaalde afstand na de verstreken tijd. Ten tweede kun je zeggen dat de afstand vooraf al vaststaat. Dan is de uitdaging welk team de overkant het snelst bereikt. Je maakt het onderdeel extra uitdagend door onderweg obstakels toe te voegen. En dan met name obstakels die met 4 personen lastig te overwinnen zijn.

 

Loopbroek 4-persoons huren

De Loopbroek 4-persoons huren kan bij Attractieverhuur Olivier. Als attractieverhuurbedrijf bieden we een wereld aan attractieplezier. Vanwege het grote aanbod attracties en de trouwe klandizie kunnen we snel kortingen weggeven. Om die reden is de broek voor vier personen nu in de aanbieding. Ook profiteer je extra wanneer je meerdere attracties huurt.

 

Loopbroek 4-persoons aanvullen met andere attracties

Neem eens een kijkje bij de andere attracties van Attractieverhuur Olivier voor dat extra voordeel. Je vult de Loopbroek 4-persoons eenvoudig aan met andere onderdelen voor een spel of zeskamp, zoals bijvoorbeeld het Vliegend Trektapijt, Sponsbroeken Race voor kinderen en volwassenen, Wereldbal met hindernis en de Kruip Rups (De Vier Rupsetiers). Samengevat ben je op het juiste adres voor alles wat je nodig hebt rond attractieverhuur.

 

Wat krijg je?

  • Vierpersoons loopbroek