Hier ben je:

Voetbal Sjoelen

Voetbal Sjoelen

Het gezellige competitiespel ‘sjoelen’ is er nu in een compleet nieuw jasje als ‘Voetbal Sjoelen’. Het is hier de grote uitdaging om de ballen gericht door de poortjes te schieten.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
69,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Voetbal Sjoelen

Wie behaalt er de hoogste score bij Voetbal Sjoelen? Deze vermakelijke voetbalvariant van sjoelen daagt iedereen uit. Probeer maar eens de hoogste score te halen. Verdeel de voetballen evenredig over de verschillende poortjes in dit opblaasbare spelkussen. Of ga steeds voor de vierpunter. Intussen noteert iemand nauwkeurig de behaalde scores per deelnemer. Vergeet de traditionele sjoelblokjes en laat je voeten spreken.

 

Individueel, in tweetallen of in teams

Het spelkussen van Voetbal Sjoelen bestaat uit vier poortjes met diverse puntenafgiftes. Speel het voetbalspel als individuen tegen elkaar, of maak tweetallen/teams. Je kunt uiteraard ook variëren. Begin bijvoorbeeld eerst met 1 tegen 1 en doe later een spelopzet in tweetallen. Er zijn al met al genoeg mogelijkheden. Zoiets als Voetbal Sjoelen vormt een groot succes bij voetbalverenigingen, ledenbijeenkomsten en bedrijfsevenementen. En evengoed bij buurtactiviteiten, open dagen en openingsfeestjes.

 

Spelkussen Voetbal Sjoelen huren

Huur het heerlijke spelkussen Voetbal Sjoelen bij Attractieverhuur Olivier. In de huurprijs zijn de blowers (luchtpompen), een verlengkabel en (3) voetballen inbegrepen. Zowel bedrijven als particulieren zijn van harte welkom bij ons verhuurbedrijf. Optioneel komen we de attractie bij je brengen en ophalen. Verder kunnen we eveneens de op- en afbouw op locatie verzorgen.

 

Koning in voetbal-attracties

Onze attractieverhuur biedt een wereld aan voetbalplezier. Onder andere met een Voetbal Pooltafel (Footpool), op de Stropdas Schieten (Leeuw) en een Pannakooi Voetbal Arena. Maar de horizontale schietschijf Voetbal Flipper valt net zo in de smaak. En dan zijn er nog toffe attracties als Levend Tafelvoetbal, Rokvoetbal en Bubbelvoetbal (Bumper Ball). Laten we vooral het voetbaldartbord Oplaasbare Schietschijf en de Shoot Out (penalty schieten) niet vergeten, of de Voetbal Rodeo. Samengevat is ons bedrijf de koning in voetbal attracties. Nu is het tijd voor een potje sjoelen met ballen!

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Voetbal 3x