Hier ben je:

Voetbal Flipper (horizontale schietschijf)

Voetbal Flipper (horizontale schietschijf)

De Voetbal Flipper van Attractieverhuur Olivier is een horizontale schietschijf met puntentelling via meerdere gaten. Aan het uiteinde van dit opblaasbare spelkussen zit een poortje voor maar liefst 100 punten.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Voetbal Flipper (horizontale schietschijf)

Met de Voetbal Flipper wordt de trefzekerheid van de deelnemers optimaal getest. Daardoor ontstaat er een spannende competitie. Wie behaalt de meeste punten bij dit uitdagende spelkussen? Het is simpelweg een kwestie van de bal in het juiste gaatje positioneren. Maar vervolgens is wel de vraag hoe ‘simpel’ dat nu eigenlijk is. Er zijn bijvoorbeeld kandidaten die denken dat ze ’t klusje zo wel even klaren. En dan blijkt dat toch lastiger dan gedacht. Hoe dan ook draait alles om het halen van de hoogst haalbare score, de ‘honderdklapper’.

 

Horizontale schietschijf: gaten met puntentelling

Het spelkussen bevat een horizontale schietschijf. Hier zitten meerdere gaten in, die voorzien zijn van de puntentelling. Zo weet je precies hoeveel punten het bereikte gaatje oplevert. Daag elkaar uit en noteer de behaalde punten per beurt. Daarna zal blijken wie zichzelf de absolute Voetbal Flipper Kampioen mag noemen. Zorg dus dat je elke beurt weer optimaal presteert.

 

Spelkussen Voetbal Flipper huren

Vanwege de populariteit raden we je aan om dit spelkussen op tijd te reserveren. Het spelkussen doet het goed bij onder andere voetbalverenigingen, ledenbijeenkomsten en bedrijfsevenementen. Om die reden wordt het spelkussen vaak verhuurd. Je kunt zelf ook Voetbal Flipper huren via Attractieverhuur Olivier. Dit opblaasbare kussen past vrijwel in iedere kofferbak. Wij verzorgen optioneel de op- en afbouw en kunnen het vervoer regelen.

 

Attractieverhuur Olivier

Ons attractieverhuurbedrijf fungeert als afhaal locatie en bezorgdienst voor ruim honderddertig attracties. Met name voetballiefhebbers kloppen regelmatig bij ons aan. Dat komt omdat we veel meer voetbal-attracties aanbieden, waaronder Footpool en een opblaasbare pannakooi. Ook zie je bij Sportverhuur andere sportattracties, zoals Lose your Balls en de Mega Basketbalgame. Tot slot verwijzen we je graag naar Fun Food en Partyverhuur.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x