Hier ben je:

Bumper Ball (bubbelvoetbal)

Bubbelvoetbal (Bumper Ball)

Zelden is er zo hard gelachen en geschreeuwd als bij Bumper Ball, oftewel Bubbelvoetbal. De strijd barst los, met doorzichtige en dubbelwandige, opblaasbare ballen als persoonlijke stootkussens. Hilarisch voor iedereen.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag, per stuk / 279,- voor een dag, 10 stuks (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag, per stuk / 329,- voor een dag, 10 stuks (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1 ,5 x 1,5 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Bubbelvoetbal (Bumper Ball)

Je weet niet wat je ziet tijdens een potje Bubbelvoetbal. Allereerst al die mensen die in een grote bubbel bewegen. Ten tweede de botsingen tussen die bubbels. Daarnaast de reacties van de andere bubbelvoetballers en het aanwezige publiek. De toeschouwers smullen van de onderlinge confrontaties, die een lachwekkend schouwspel creëren. Omdat Bumper Ball enige bescherming biedt via de bubbel, gaan alle remmen los.

 

Bubbelvoetbal 2 tegen 2 of 5 tegen 5

Er zijn verschillende teamindelingen mogelijk, waaronder 2 tegen 2 of 5 tegen 5. Vanwege het voordeel kiezen huurders vaak voor 5 tegen 5 (tien stuks). Dat is immers relatief goedkoper als set-prijs dan vier losse ballen per stuk. Bovendien kunnen er dan meer mensen tegelijkertijd meedoen. Hoewel in dit geval ‘toeschouwer’ zijn eveneens heel leuk is. Vooral als je ziet dat het helemaal nergens op lijkt. Hoe dan ook is er genoeg plezier voor iedereen. En je kunt natuurlijk wisselen om de zoveel tijd.

 

Bumper Ball huren: ballen, blowers en een voetbal

Wanneer je Bumper Ball bij ons huurt, ontvang je ten eerste de ballen zelf. Verder geven we blowers (luchtpompen) mee om de ballen vooraf op te blazen. Zorg dat er voldoende lucht in de ballen zit, voordat je met het spel begint. Eventueel kun je ons inschakelen om dit proces vooraf in goede banen te leiden. Want onze attractieverhuurders hebben veel ervaring met Bubbelvoetbal en de benodigde luchthoeveelheden voor de ballen. Tot slot krijg je uiteraard een voetbal meegeleverd. Wij zijn benieuwd welk team het beste kan voetballen onder deze unieke omstandigheden.

 

Ondergrond Bubbelvoetbal

Let op: qua ondergrond voldoet gras, kunstgras of de vloer in de sporthal. Naast Bumper Ball verhuurt Attractieverhuur Olivier nog meer voetbal attracties zoals de Pannakooi Voetbal Arena, Voetbal Rodeo, Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten) en Stropdas Schieten.

 

Wat krijg je?

  • Gewenst aantal opblaasbare ballen
  • Blowers, luchtpompen
  • Voetbal 1x