Hier ben je:

Pannakooi Voetbal Arena

Pannakooi Voetbal Arena

Een en al plezier met de Pannakooi Voetbal Arena van Attractieverhuur Olivier. Deze in het oog springende pop-up pannakooi doet het altijd goed. Praktisch voordeel: de bal blijft sowieso ‘binnenboord’.

Informatie over deze attractie

189,- voor een dag (afhalen en retourneren)
269,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 13 x 10 meter
hoogte: 4,5 meter

Meer informatie over Pannakooi Voetbal Arena

De uitnodigende Pannakooi Voetbal Arena biedt volop vermaak. De speltopties zijn zowel 1 tegen 1 als 2 tegen 2. Hier is genoeg ruimte voor dankzij de prettige afmetingen. De opblaasbare pannakooi behoort tot de favoriete attracties van Attractieverhuur Olivier. Het is een succesnummer op buurtpleinen, in winkelcentra en bij verenigingen. Deze voetbalarena wordt ook geboekt voor feestjes andere gelegenheden, zakelijk en particulier.

 

Een pop-up pannakooi met ballenvangernet

De pannakooi is dus duidelijk een geliefd item. Maar wat geeft (onder andere) de doorslag? Onze klanten geven aan het ballenvangernet te waarderen. Rondom en bovenin zit een net. Hierdoor vliegt de bal niet uit de attractie. Bij andere pannakooien met lage schotjes gebeurt dit vaak wél. Dat kan hinderlijk zijn voor anderen, als de bal weer voorbijvliegt. Dankzij de Pannakooi Voetbal Arena kun je iedereen onbezorgd mee laten doen.

 

Opbouw en afbouw mogelijk

Als attractieverhuurbedrijf vinden wij het belangrijk dat jullie een mooie dag beleven. Daarom willen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Dat houdt in dat we ook aanbieden om de attractie op en af te bouwen. Op die manier hoef je helemaal niks meer zelf te doen. Wel zo makkelijk. Je verkijkt je al snel op de tijd die erin gaat zitten om zo’n opblaasbare attractie gereed te maken.

 

Attractieverhuur Olivier: A-kwaliteit

De Pannakooi Voetbal Arena is een A-kwaliteit opblaasbare pannakooi. Ons attractieverhuurbedrijf hecht waarde aan uitstekende attracties voor een laag prijsje. Daar winnen we allemaal mee. Naast deze pannakooi bieden we nog veel meer voetbalattracties aan zoals het Levend Tafelvoetbal, Penalty Schieten met snelheidsmeter, stropdas schieten en de voetbal schietschijf. Dankzij de schaalgrootte van Attractieverhuur Olivier kunnen we attracties goedkoop aanbieden en dat doen we in heel Nederland. Scoor nu je pannakooi, voordat anderen je door de benen spelen.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Ballen 2x