Hier ben je:

Op de stropdas schieten (Leeuw)

Op de stropdas schieten (Leeuw)

Bij ‘Op de stropdas schieten (Leeuw)’ mik je op de stropdas. Schiet de bal vloeiend door het gat in de stropdas om te scoren. De Nederlandse leeuw daagt je uit!

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 2 x 1 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Op de stropdas schieten (Leeuw)

Met Op de stropdas schieten (Leeuw) huur je een sportieve en leuke activiteit. Allereerst gaat het om de fun natuurlijk. Ten tweede telt de bewuste of onbewuste balbehendigheid van de deelnemers. Plezier, talent en toeval komen samen in een enerverende uitdaging. Wie schiet het vaakst de bal door het gat bij de stropdas? Dit belooft spanning en sensatie voor iedereen. Attractieverhuur Olivier biedt deze attractie tijdelijk extra voordelig aan.

 

Leeuw ‘Op de stropdas’ huren

Onze variant van ‘Op de stropdas’ is uitgevoerd als leeuw. Het immens hoge dier (4 meter, opblaasbaar) verwijst naar het Nederlands voetbalelftal. Vandaar ook de oranje kleurstelling. De Nederlandse toppers weten als geen ander hoe je een bal op de stropdas legt. Organiseer een ‘Op de stropdas-toernooi’ met individuele spelers of tweetallen tegen elkaar. Wie hier het leeuwendeel scoort, wint de competitie. Een competitievorm raden wij zeker aan bij het huren van deze attractie.

 

Bezorgen en opbouwen van de leeuw

Er zijn diverse mogelijkheden als je de attractie huurt. Zo kun je de leeuw bijvoorbeeld zelf afhalen en retourneren. Tegelijkertijd bieden wij een bezorgingsservice. Daarnaast leveren we een dienst waarbij we de leeuw voor je op- en afbouwen. Op die manier hoef je helemaal niks meer te doen, alles wordt voor je geregeld. Dat is het gemak van Attractieverhuur Olivier, een wereld aan attractieplezier.

 

Korting bij Op de stropdas schieten

Vanwege onze schaalgrootte kunnen we attracties bijzonder voordelig aanbieden. Ook geven we korting als je meerdere attracties combineert of de leeuw meerdere dagen huurt. Naast de leeuw is Footpool (Voetbal Pooltafel) geliefd als voetbalattractie maar we hebben nog meer voetbalattracties in assortiment. Voetbal Sjoelen, Voetbal Flipper (horizontale schietschijf) en de Opblaasbare Voetbalboarding zijn hiervan mooie voorbeelden.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x