Hier ben je:

Voetbal Schietschijf

Voetbal Schietschijf

De opblaasbare attractie Voetbal Schietschijf, gedecoreerd als dartbord. Wie schiet 180 punten bij elkaar? Wie heeft al moeite met 10? Blikvanger voor je evenement door de afmeting en de uitstraling.

Informatie over deze attractie

59,- voor een dag (afhalen en retourneren)
89,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 2 meter
hoogte: 4 meter

Meer informatie over Voetbal Schietschijf

De Voetbal Schietschijf heeft een grote aantrekkingskracht op evenementen en bij verenigingen. Iedereen wil het wel proberen. Bovendien ontstaat er al snel een soort competitiestrijd. Sommige organisatoren houden de punten nauwlettend bij, anderen kiezen voor ‘vrij spel’. Hoe dan ook: de deelnemers staan te springen om te scoren. Deze blikvanger is daarmee een mooie aanwinst voor je feestje of evenement.

 

Talent, plezierelement en geluksmoment

Het grappige aan de opblaasbare attractie is de factor ‘geluk’. Net als bij het echte voetbal ‘valt’ het soms net (niet) goed. Daarbij zijn er dan verrassende uitslagen en winnaars. Enerzijds draait het om talent, anderzijds telt zeker het geluksmoment. En in al die (on)voorspelbaarheid levert de Voetbal Schietschijf onmiskenbaar een plezierelement. Pak uit met attracties en scoor deze schijf voor jullie gelegenheid.

 

Voetbal Schietschijf huren: One Hundred and Eighty!

‘Stiekem’ heeft de schietschijf de stijl van een dartbord. De reusachtige blikvanger (hoogte: 4 meter) biedt ook de mogelijkheid om 180 punten te scoren. De vraag is wie er na 3 pogingen One Hundred and Eigthy mag roepen. Toch moeilijker dan het op het eerste gezicht lijkt. Probeer het zelf maar eens. Wie weet kan jij er wél wat van. Laat in dat geval maar zien dan! Attractieverhuur Olivier daagt jullie uit om zoveel mogelijk punten te behalen.

 

Attractie huren, zo werkt het

Deze attractie huur je eenvoudig online. Hierbij geef je aan wie de op- en afbouw verzorgt. Dit zouden wij bijvoorbeeld kunnen doen. Maar misschien hebben jullie de voorkeur om het verder zelf te regelen. Dat kan en mag even goed! Tot slot kun je kiezen wie de attractie gaat vervoeren. Naast de Voetbal Schietschijf verhuren we nog meer voetbalattracties zoals de Pannakooi Voetbal Arena, Levend Tafelvoetbal, Footpool (Voetbal Pooltafel) en de Shoot Out (Penalty Schieten).

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)