Hier ben je:

Shoot Out (Penalty Schieten)

Shoot Out (Penalty Schieten)

De Shoot Out (Penalty Schieten) vormt een leuke attractie voor verschillende evenementen, feestjes en partijen. Dit opblaasbare doel is voorzien van gaten. Elk gat staat voor een bepaald aantal punten.

Informatie over deze attractie

49,- voor een dag (afhalen en retourneren)
79,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 3 x 1,5 meter
hoogte: 2 meter

Meer informatie over Shoot Out (Penalty Schieten)

Bij de Shoot Out wordt duidelijk wie de meeste punten binnenhaalt. Deze opblaasbare attractie daagt de deelnemers uit voor een vakkundig potje Penalty Schieten. Grappig genoeg telt talent lang niet altijd. Bijna net zo vaak is het een kwestie van dom geluk. Om die reden kan iedereen het proberen. Voetbalvaardigheden kunnen natuurlijk wel van pas komen, maar ze zijn dus zeker geen vereiste. Waag eens een poging en schiet de bal door het beste gat.

 

Particulier of promotie als bedrijf

Attractieverhuur Olivier verhuurt attracties aan zowel particulieren als bedrijven. Bijvoorbeeld open dagen, bedrijfsopeningen en (jubileum)feestjes zijn argumenten voor attracties. Maar in principe past Penalty Schieten bij elke gelegenheid. Het concept van zo’n Shoot Out is namelijk bijzonder leuk en laagdrempelig (uitnodigend zelfs). Je kunt ook prijzen weggeven aan de winnaar. Dat is dan tegelijkertijd een promotie voor je bedrijf. Lok de mensen naar je toe met deze opvallende attractie.

 

Attractie huren en korting

Iedereen is er als de kippen bij wanneer er korting wordt gegeven. Daarom doen wij vrolijk mee en geven we korting als je meerdere attracties huurt. Want de Shoot Out wordt vergezeld van vele andere voetbal-attracties en sport-attracties. Vanwege het uitgebreide aanbod zijn er zat mogelijkheden om aantrekkelijke kortingsdeals te scoren. Dat voelt net zo goed als de voetbal door het gat schieten. Onder andere Footpool (Voetbal Pooltafel), Snelheidskooi met Radar (Penalty Schieten), Voetbal Schietschijf, en de Pannakooi Voetbal Arena zijn geliefd, getuige de boekingen.

 

Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier is het attractieverhuurbedrijf van Noord-Nederland en ver daarbuiten. Hoewel we zijn gevestigd in het Noorden, leveren we attracties aan en in heel Nederland. We hebben eigen vervoer in de vorm van een vrachtwagen en (grote) aanhangwagens. Sla je slag en beleef een topdag.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Voetbal 3x
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)