Hier ben je:

Footpool (Voetbal Pooltafel)

Footpool (Voetbal Pooltafel)

Voetballen en poolen in één attractie, dat is Footpool. De kleuren en cijfers staan op de voetballen. Dit spel kan met twee personen of in teams gespeeld worden. Het spel wordt volgens de regels van poolen gespeeld.

Informatie over deze attractie

149,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,65 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 10 x 5 meter
hoogte: 1 meter

Meer informatie over Footpool (Voetbal Pooltafel)

Footpool staat voor een Voetbal Pooltafel. Ten eerste is het speelveld een stuk groter, ten tweede speel je met de voet. De poolballen zijn qua uiterlijk nog precies hetzelfde, maar ditmaal zijn het voetballen. Voor de rest komt alles overeen, evenals de oorspronkelijke regels van het poolen. Een ludiek spel, waarbij soms talent en soms ‘dom geluk’ beslissende factoren zijn. Hier kunnen verrassende winnaars tevoorschijn komen. Dat maakt het extra leuk.

 

Een Voetbal Pooltafel op jullie terrein

Je kunt Footpool gewoon op jullie locatie spelen. Of dat nu een eigen tuin, verenigingsgebied of winkelcentrum is. Wij leveren de Voetbal Pooltafel overal en voor elke geïnteresseerde. Ook verzorgen we optioneel de de op- en afbouw van de attractie. Zo wordt een attractie huren wel heel aantrekkelijk. Zeker als dat de populaire Voetbal Pooltafel betreft. De lage huurprijs maakt het allemaal nog aantrekkelijker. Zorg dat deze ‘tafel’ op jullie terrein terechtkomt.

 

Footpool (Voetbal Pooltafel): bijzonder beeld en ervaring

Eerdere huurders spreken enthousiast over een bijzonder beeld en een bijzondere ervaring. Normaal loop je wat om zo’n tafel, nu sta je echt in het speelveld. En komt alles op je voeten aan. Footpool is ongelofelijk hip en daarom wordt de Voetbal Pooltafel vaak verhuurd. Sla ook je slag en huur deze attractie, voordat iemand anders dat doet. Aangezien wij de attractie (optioneel) brengen en ophalen, wordt alles compleet verzorgd.

 

Over Attractieverhuur Olivier

Attractieverhuur Olivier staat bekend als hét attractieverhuurbedrijf om uit te pakken met spelverhuur. Talloze attracties bieden een geweldige dag, waaronder Footpool. Met die voetbal attractie weet je de aandacht te trekken. Bovendien gaan mensen deze bijzondere spelvorm sowieso waarderen. Naast deze voetbal pooltafel heeft Attractieverhuur Olivier nog een aantal voetbalspelen, zoals Stropdas Schieten, Shoot Out, Pannakooi Arena en Penalty Schieten met snelheidsmeter.

 

Wat krijg je?

  • Het complete kussen
  • Blowers, luchtpompen
  • Verlengkabel (haspel, verlengde stroomkabel)
  • Grondankers voor vastzetten toestel
  • Pooltafel voetbal 16x