Hier ben je:

No Time To Die – AR Citygame

No Time To Die – AR Citygame

Speel No Time To Die – AR Citygame met je collega’s, vrienden of familie en stap in de huid van MI6 agent. Deze outdoor escaperoom ervaring met augmented reality is een uitje met verborgen deuren en kluizen op straat. Wie heeft de Russische dubbelspion Skripal vergiftigd?

Informatie over dit uitje

19,- per persoon (vanaf 12 personen)
228,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 120 minuten

Bijzonderheden
erg geschikt voor: uitjes in een stad
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over No Time To Die – AR Citygame

Tijdens No Time To Die – AR Citygame ga je zelf de staart op als een MI6 agent. Jij en je team worden getraind om de wereld van de verdoemenis te redden. Dit uitje is een kruising tussen een outdoor Escaperoom en een speurtocht met Augmented Reality. In teams van maximaal acht personen gaan jullie de straat op, gewapend met een tablet en een koffer vol met gadgets. Olivier Events heeft een mooie route voor je klaargezet in de stad of het dorp waar je de game speelt.

 

Let goed op de omgeving en vind geheime deuren en kluizen

Ontcijfer de geheime codes van de Russische dubbelspion Skripal en kom erachter wat de Russische regering van plan is. Let goed op de omgeving en soms wordt er gebruik gemaakt van Augmented Reality om geheime deuren te vinden, verborgen kluizen en de mysterieuze Enigma Machine. No Time To Die – AR Citygame is geschikt voor grote groepen en competitief, je strijd tegen elkaar.

 

Speel bij één van onze locaties of op je eigen locatie

De opdrachten zijn soms moeilijk maar onze spelbegeleider is bereikbaar voor hints. Hij of zij zal de introductie en uitleg verzorgen maar na afloop ook bekend maken welk team gewonnen heeft. Dit uitje speel je op één van onze locaties maar is ook te boeken op een locatie naar keuze. Dit mag een stad zijn maar je kan dit uitje ook in een dorp of bos spelen want hier passen we de opdrachten op aan.

 

Olivier Events: No Time To Die – AR Citygame

Dit spel is geschikt voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en vriendengroepen. Olivier Events biedt naast No Time To Die – AR Citygame nog meer citygames aan. Bijvoorbeeld Undercover, The Blacklist en speciaal voor vrijgezellenfeestjes: The Ultimate Wedding Citygame. De VR Escape Games: La Casa De Dinero, The Hangover en Squad Game speel je binnen aan tafel. Kortom, Olivier Events pakt uit met uitjes, voor elke doelgroep.