Je Eigen Locatie – Heel Nederland

Hier ben je:

Je Eigen Locatie

Activiteiten bij jouw locatie. Olivier Events doorkruist heel Nederland met uitjes, attracties en partyvervoer. Een activiteit, een attractie of een limousine op locatie? Wij regelen het voor je. Olivier Events pakt uit met uitjes.

Meer informatie over deze locatie

 

Kilometervergoeding

0,55 per gereden kilometer

Aanbieding 1. Uitje en mobiele bar op locatie

(Prijs op aanvraag)

 

Van vrijgezellenfeest tot tof personeelsuitje, onze entertainers werken op locatie. Deze professionele feestgangers faciliteren de leukste uitjes. Daarbij is het mogelijk om een mobiele bar te huren. De bar zet een informele sfeer neer, wat goed kan helpen bij ‘serieuze’ locaties. Zo wordt alles wat losser.

Veel activiteiten van ons uitjesbedrijf zijn op jouw eigen locatie te doen. Het gaat onder andere om Bubbelvoetbal, Boogschieten (op elkaar!) en de Bruiloft Drive-In Show. Maar ook verschillende themafeesten en spelshows zijn populair op locatie. We hebben er zin in om voor je aan de slag te gaan.

 

 

Aanbieding 2. Luchtkussen of andere attracties

(Prijs op aanvraag)

 

Naast activiteiten verhuren we attracties op locatie. Denk aan Springkussens & Kinderattracties, Zeskamp-attracties en Waterpret of Rodeo. Verder zijn Stormbanen, Interactive Play Systems en Blikvangers populair, evenals Kansspelen en Oud-Hollandse Spelen. De verhuurbare attracties zijn aangevuld met Familie-attracties, Feestpoppen en Kickbikes.

Ter completering van het aanbod hebben we biertafels en een speciaalbier-bar beschikbaar. Bovendien is Fun Food optioneel. We wijzen graag naar de popcornmachine en de Ranja Olifant. Oh ja, laten we vooral de ‘Sport en Voetbal’-attracties nog benoemen. Allemaal mogelijk op je eigen locatie. Particulieren, bedrijven en verenigingen/comités kunnen bij ons terecht.

 

 

Aanbieding 3. Catering, voordeelnetwerk cateraars

(Prijs op aanvraag)

 

Olivier Events werkt samen met steengoede cateraars. Door de gezamenlijke schaalgrootte kunnen we goedkoop opereren. Het kan daarom al snel lonen om de catering via ons netwerk te verzorgen. Daarmee heb je alles tiptop voor elkaar en ben je ook nog eens voordeliger uit. Dus weet waar je moet zijn voor geweldige catering: bij Olivier Events!