Hier ben je:

Squad Game – VR Escape Game

Squad Game – VR Escape Game

Met Squad Game – VR Escape Game stap je zelf in het spel. Gebaseerd op de bekende Netflix-serie. Samenwerken, creativiteit en effectieve communicatie zijn de sleutelwoorden van deze game met virtual reality.

Informatie over dit uitje

24,- per persoon (vanaf 12 personen)
288,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 90 minuten


Bijzonderheden

erg geschikt voor: kleine groepen
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Squad Game – VR Escape Game

Stap nu zelf in Squad Game – VR Escape Game. Dit uitje van Olivier Events is gebaseerd op de bekende Netflix-serie Squid Game. Allereerst sta je op het metrostation en ga je op zoek naar de juiste metro. Eenmaal gevonden en ingestapt kan het spel echt beginnen. Je speelt een reeks minigames, de welbekende spelen uit de serie. Eén persoon draagt de VR bril, de andere spelen mee op hun telefoon en met de ‘props’ die op tafel liggen. Tijdens elk spel is er een geldbedrag te winnen. Het team speelt op tijd maar met name ook zo zorgvuldig mogelijk om uiteindelijk met het meeste geld het spel te winnen.

 

Annemaria Koekoek, honingraadkoekjes en knikkeren

Het eerste spel is Annemaria Koekoek, het team moet binnen vijf minuten het veld oversteken en daarnaast nog een aantal opdrachten voltooien. Ben je niet op tijd of beweeg je op het verkeerde moment? Dan volgt eliminatie. Het tweede spel vind plaat is een speeltuin. De VR-speler gaat, met hulp van zijn medespelers, op zoek naar de verstopte koekjes (de dalgona, honingborstplaat). Eenmaal gevonden dan mogen de koekjes in goede vorm afgebroken worden. Het derde spel is touwtrekken, probeer er eerst achter te komen in welke volgorde het team staat. De spelers moeten aantreden voor het vierde spel, het is tijd om een potje te knikkeren. Na het spelen van de vijfde ronde, een glazen brug oversteken wordt de finale gespeeld met het inktvisspel (Squid Game).

 

Squad Game – VR Escape Game: teambuildingsactiviteit

Squad Game – VR is een Escape Game aan tafel. Creativiteit, samenwerking en effectief communiceren zijn belangrijke vaardigheden die elk team nodig heeft. Daarom is dit uitje erg geschikt als teambuildingsactiviteit maar is ook populair bij vriendengroepen en vrijgezellenfeestjes. Dit uitje speel je in teams van 6 personen. Elk team krijgt ook een rode overall met masker en een blauw trainingspak met cijfer.

 

Meerdere VR Games

Olivier Events is het uitjesbedrijf voor vrijgezellenfeesten, teambuilding en themafeesten. Naast Squad Game – VR Escape Game bieden we ook La Casa De Dinero en The Hangover als VR Escape Game aan.