Hier ben je:

Undercover – AR Citygame

Undercover – AR Citygame

Pak je kans en infiltreer als undercoveragent. Undercover is een citygame met Augmented Reality. Gewapend met een tablet en een koffer vol met gadgets ga je Marco V. achterna, op zoek naar de volgende drugszending.

Informatie over dit uitje

19,- per persoon (vanaf 12 personen)
228,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 120 minuten


Bijzonderheden

erg geschikt voor: uitjes in een stad
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over Undercover – AR Citygame

Tijdens Undercover – AR Citygame infiltreer je in een groot drugsnetwerk. Speel dit spel in een binnenstad naar keuze. Je krijgt er gegarandeerd een unieke ervaring voor terug. Deze citygame zit vol met Augmented Reality, in het Nederlands ook wel Aangevulde Realiteit genoemd. Jij en je team gaan op zoek naar de locatie van de volgende drugszending.

 

Marco V.

Marco V. is het hoofpersonage van Undercover – AR Citygame. Deze bekende crimineel heeft ons land overspoeld met drugs en agressie. Er zijn al meerdere liquidaties gelinkt aan Marco V. Concurrenten zijn hun leven niet zeker, net als medewerkers die een klus niet goed klaren of agenten die zich voordoen als mede-crimineel. Je krijgt een koffer vol met gadgets mee en een tablet waar de route op aangegeven word. Wanneer je op één van de aangegeven plekken aankomt verschijnt er op je beeld een pop-up met een opdracht. Er is altijd een mogelijkheid hints te vragen aan een mede-infiltrant.

 

Combinatie van speurtocht en escape room

Undercover – AR Citygame omschrijft zich het beste als een combinatie van een speurtocht en escape room. Deze game is ideaal voor groepen van 6 tot 8 personen per team. Er kunnen meerdere teams tegelijk starten omdat het niet een vaste route is die gelopen wordt. Op de tablet is een kaart te vinden met hierin gemarkeerde punten waardoor elk team op een eigen plek kan starten. De game is geschikt voor iedereen vanaf 13 jaar. Deze game is op elke gewenste locatie in Nederland te spelen.

 

Café Olivier, route naar de binnenstad van Groningen

Olivier Events is hét uitjesbedrijf van Noord-Nederland. Wanneer je op zoek bent naar een toffe locatie, is Café Olivier in Groningen een aanrader. Speel Undercover – AR Citygame rechtstreeks vanuit het café naar de binnenstad van Groningen. Na afloop neem je één van de lekkere drankjes die het café te bieden heeft. Wanneer het mooi weer is ga je lekker op het terras zitten.