Hier ben je:

The Blacklist Citygame

The Blacklist Citygame

The Blacklist Citygame van Olivier Events is een leuk en uitdagend spel met de stad (of het dorp) als speelveld. Jullie laten je leiden door diverse opdrachten en virtuele voorwerpen.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 10 personen)
170,- per groep (tot en met 9 personen)
Tijdsduur: 90 minuten


Bijzonderheden

kinderen 5 t/m 12 jaar: 9,- per persoon
kinderen tot 5 jaar: gratis
locatie: onder andere bij Partycentrum De Postwagen, Tolbert (Groningen) en Café Olivier, Groningen en op je eigen locatie

Meer informatie over The Blacklist Citygame

Het thema van deze Citygame is The Blacklist. In de stad is een merkwaardige moordaanslag gepleegd. De plaatselijke politie tast geheel in het duister, maar er is nog hoop in de vorm van Remon Roodsema. Deze mysterieuze crimineel heeft een ‘blacklist’, met daarop de namen van mogelijke daders. Nu heeft de politie jullie hulp ingeschakeld om namen van de lijst te schrappen. Stap in de plaatselijke Police Squad en los de moord zelf op.

 

Aanwijzingen

Daarbij moet er redelijk snel gehandeld worden, want de politie voelt intussen de druk van de buitenwacht. Onrust, paniek: het zijn onzekere tijden. Dus is het de hoogste tijd om de ‘stad’ grondig te verkennen en de opdrachten zo goed mogelijk te voltooien. Dat is de enige manier om aanwijzingen te vinden. Dan zal duidelijk worden wie de moordenaar is en kan de politie een einde maken aan het gevoel van onmacht.

 

Teams

Jullie gaan op pad in verschillende teams. Een strijd tegen de tijd en een strijd tegen elkaar. Welk team lost The Blacklist op? Wie wint de spannende citygame? Ontdek de stad op een compleet nieuwe manier met deze toffe groepsactiviteit van Olivier Events. Een activiteit die een beroep doet op jullie vindingrijkheid, met tegelijkertijd een grappige bijkomstigheid: tijdens de opdrachten worden er (door jullie zelf) hilarische foto’s gemaakt.

 

The Blacklist: steden en dorpen

Olivier biedt dit uitje standaard aan in Groningen, Tolbert en Zwaagwesteinde (De Westereen). Op aanvraag is dit spel ook in andere steden en dorpen te doen, hiervoor maken we nieuwe routes en toepassingen. De citygame is een aanrader voor groepen. Naast The Blacklist bieden we nog meer toffe citygames aan, zoals Undercover met augmented reality, De Moord op de Mutds van Old Dutch en The Ultimate Wedding Citygame. Geschikt als onder andere vriendenuitje, vrijgezellenfeest en bedrijfsuitje. Kom naar de city en doe je best. Is jullie team hét antwoord op The Blacklist?