Hier ben je:

The Ultimate Wedding Citygame

The Ultimate Wedding Citygame

Bij The Ultimate Wedding Citygame van Olivier Events staat de bruiloft van jullie vriendin op het spel. Jullie kunnen de grote dag redden door opdrachten te doen in de ‘city’.

Informatie over dit uitje

17,- per persoon (vanaf 12 personen)
207,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
locatie: bij onze locaties of op je eigen locatie (beide mogelijk)

Meer informatie over The Ultimate Wedding Citygame

Wat is The Ultimate Wedding Citygame? Jullie krijgen een tablet met een digitale plattegrond van de stad of het dorp. Aan de hand van diverse uitdagingen en virtuele voorwerpen worden jullie door de regio geleid, met één ultieme missie. In dit geval: de bruiloft redden! Dat is in een notendop deze citygame. Een nieuwe en bijzondere kennismaking met de plaats waar je het spel gaat doen. Met een andere dynamiek door het leuke spel.

 

Problemen in het paradijs

Het verhaal is als volgt: jullie vriendin gaat eindelijk trouwen, ‘vandaag’ is het zover. Alleen blijkt dat er voorwerpen missen. Dat niet alleen, verschillende partijen zijn nog niet uitbetaald en de rekening is geplunderd. Tot overmaat van ramp is de ceremoniemeester gevlucht. Dus, problemen in het paradijs! Het is aan jullie om alles op te lossen, binnen de tijd… Hoor de klok tikken, wacht niet langer en kom in beweging.

 

Uitje en vrijgezellenfeest voor vrouwen

The Ultimate Wedding Citygame is een vrolijk vrijgezellenfeest voor met name vrouwelijke vrijgezellenfeestjes vol spanning, sensatie en hilariteit. Vooral wanneer jullie foto’s gaan maken bij bepaalde opdrachten. Verken de omgeving, zoek naar voorwerpen en stel iedereen tevreden. Een grappig uitje waarbij actie en vindingrijkheid hand in hand gaan. Red de bruiloft want deze dag rust nu op jullie schouders.

 

Groningen en andere plekken

Dit spel van Olivier Events is te doen in Groningen, bij onze eigen locatie Uitjescafé Olivier, maar we hebben ook vaste routes Tolbert en Zwaagwesteinde (De Westereen). Natuurlijk zijn er op aanvraag opties om deze activiteit ook in andere steden en dorpen te doen. We maken dan nieuwe routes en toepassingen voor jullie stad of dorp. The Ultimate Wedding Citygame wordt vaak gecombineerd met één van onze andere uitjes zoals bijvoorbeeld Ready to Marry, Ik Hou Van Holland of Heroes From The 00’s. Kortom, wij organiseren toffe vrijgezellenfeestjes.