Hier ben je:

La Casa De Dinero – VR Escape Game

La Casa De Dinero – VR Escape Game

De hitserie van Netflix, de bende uit Spanje. Nu bij Olivier: La Casa De Dinero – VR Escape Game. Gewapend met een Virtual Reality bril en je medespelers ga je op zoek naar het geld. En als je het dan gevonden hebt, wegwezen.

Informatie over dit uitje

24,- per persoon (vanaf 12 personen)
288,- per groep (tot en met 11 personen)
Tijdsduur: 90 minuten

 

Bijzonderheden
erg geschikt voor: kleine groepen
locatie: onze locaties of je eigen locatie (allebei mogelijk)

Meer informatie over La Casa De Dinero – VR Escape Game

Met La Casa De Dinero – VR Escape Game verzeker je jezelf van een uniek uitje. Berlin, Tokio, Oslo, Lissabon en El Professor. Het zijn bekende namen als je fan bent van de serie. Als je nog niet bekend met La Casa De Papel is dat ook geen enkel probleem. Samen met je team probeer je de Munt van Spanje te overvallen. Met behulp van puzzels, opdrachten en hints probeer je zo snel mogelijk in de kluis te komen, op zoek naar het geld.

 

Trek een rode overall aan, zet je masker op én natuurlijk je bril. La Casa De Dinero, speel je nu zelf. El Professor neemt het nog één keer met je door. Paspoorten, een kompas, de blueprint, een metrokaart en telefoonnummers. Het ligt allemaal voor je klaar om mee te nemen de bank in. Eenmaal binnen heb je maar één doel. Kraak de kluis!

 

Game-uitleg

Tijdens La Casa De Dinero – VR Escape Game heeft er één teamlid een VR-bril op. In de game zelf word aangegeven wanneer de bril doorgegeven wordt aan een ander teamlid. De overige teamleden, het spel wordt in teams van 6 personen gespeeld, spelen zeker mee. Met behulp van de bijbehorende gadgets lost het team verschillende puzzels en raadsels op, als in een echte escape room. De spelers kunnen op een tablet mee kijken met de VR-bril. Er kunnen een onbeperkt aantal deelnemers meespelen door de hoeveelheid brillen die we hebben. De game is zowel in het Nederlands als in het Engels te spelen.

 

Op elke locatie mogelijk

Olivier Events is een alleskunner op het gebied van uitjes. La Casa De Dinero – VR Escape Game komen we graag bij je gewenste locatie spelen. Bij ons ben je ook welkom, bijvoorbeeld in ons café, Café Olivier in Groningen Stad. Deze game is ook bij één van onze partners te spelen, zoals Partycentrum Strandheem, Uitjeslocatie De Postwagen of Horecacentrum Old Dutch. Combineer dit uitje aan tafel met een actief uitje als een Kickbiketocht of een Archery Tag.