Hier ben je:

Springslang 6-persoons (Skippyslang)

Springslang 6-persoons (Skippyslang)

Bij de springslang 6-persoons is het de bedoeling om tegelijkertijd te ‘springen’. De vraag is of dat wat fatsoenlijk lukt. Hoe dan ook liggen de deelnemers en het publiek dubbel.

Informatie over deze attractie

39,- voor een dag (afhalen en retourneren)
59,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 5 x 0,6 meter
hoogte: 0,6 meter

Meer informatie over Springslang 6-persoons (Skippyslang)

Zet zes personen op de Springslang 6-persoons (Skippyslang) en je weet dat dit een organisatorische puinzooi wordt. Het idee is nog vrij overzichtelijk en het klinkt best simpel. Een kwestie van springen en je komt vooruit met dat meterslange ding. Maar je voelt ‘m al aankomen: in de praktijk blijkt dat behoorlijk lastig. Lang niet iedereen springt namelijk op hetzelfde moment. En dus schiet het niet echt op. Terwijl hier wel even de eer op het spel staat!

 

Teamstrijd op de springslang 6-persoons

Het team op de gele Skippyslang strijdt tegen het team op de rode Skippyslang. Vervolgens horen we heel wat gelach, verbazing en geluiden van onmacht en volstrekt onkunde. Daarom dat zowel deelnemers als toeschouwers zich uitstekend vermaken. We mogen alleen niet vergeten dat er straks een trotse winnaar wordt aangewezen. Dus, even serieus, nu doorpakken en wegwezen! Met een beetje teamwork moet het lukken.

 

Skippyslang huren

De springslang 6-persoons huur je bij Attractieverhuur Olivier, inclusief blowers/luchtpompen. De slang is maar liefst 5 meter lang. De hoogte bedraagt zo’n 60 centimeter. Je kunt de attractie afhalen en retourneren vanaf ons magazijn. Daarnaast verzorgen wij optioneel de bezorging en de op- en afbouw. In beide gevallen nemen we je reservering met plezier aan. Een tip van onze slangenbezweerder: je krijgt korting wanneer je meerdere attracties huurt.

 

Zeskamp

De skippyslang valt ook te categoriseren als onderdeel van een zeskamp. Het faciliteren van attracties voor een zeskamp behoort tot de speerpunten van Attractieverhuur Olivier. Organisatoren huren graag bij ons alle benodigde attracties. We raden je aan om ons complete aanbod zeskamp-attracties te bekijken, bijvoorbeeld met attracties als de Vangbroek (Hoepelbroek), de Wereldbal (Megabal), Zaklopen, Loopbroek 4-persoons en Sponsbroekenrace voor volwassenen en kinderen. Daarnaast hebben we ook nog Spijkerbroek Hangen boven water en Zakslaan boven water. Hier start een wereld aan attractieplezier.

 

Wat krijg je?

  • Complete springslang
  • Blowers, luchtpompen