Hier ben je:

Sponsbroeken Race voor Volwassenen

Sponsbroeken Race voor Volwassenen

De Sponsbroeken Race voor volwassenen belooft een vochtig spektakelstuk vol actie tussen de twee teams. Deze gedreven teams proberen namelijk met behulp van de sponsbroeken zoveel mogelijk water te verplaatsen.

Informatie over deze attractie

19,- voor een dag (afhalen en retourneren)
29,- voor een dag (incl. op- en afbouw)


Bijzonderheden

bij brengen en ophalen: 0,69 per kilometer
bij meerdere attracties en/of meerdere dagen: korting
afmetingen: 1,5 x 0,5 meter
hoogte: 1,5 meter

Meer informatie over Sponsbroeken Race voor Volwassenen

Bij de Sponsbroeken Race voor volwassenen draait het om snelheid en nauwkeurigheid. Vul ten eerste de spons met water door in de grote, zwarte emmer te zitten. Doorkruis ten tweede een parcours vol obstakels en probeer zo weinig mogelijk water te verliezen. Tot slot neem je plaats op een speciale vochtonttrekking-stoel. Daardoor loopt het water van de spons via de stoel in de kleine, witte emmer. Welk team verplaatst het meeste water binnen de bepaalde tijd?

 

Sponsbroeken Race voor volwassenen huren

Onze Sponsbroeken Race voor volwassenen bestaat uit sponsbroeken, emmers en bijzondere stoelen. Van de kleurrijke sponsbroeken zijn er zes exemplaren beschikbaar. Daarnaast krijg je twee stoelen en vier emmers. Twee grote emmers om in te zitten, twee kleine emmers als opvang onder/bij de stoelen. Het gaat dus om een volledige set om een Sponsbroeken Race voor volwassenen te organiseren. Je kunt deze attractie tijdelijk in de aanbieding huren, bekijk het voordeeltarief.

 

Attracties Waterpret

We hechten veel waarde aan waterpret bij Attractieverhuur Olivier. Om die reden hebben we heel wat waterpret-gerelateerde attracties in ons aanbod. Ga bijvoorbeeld voor de Bananenboot of de Buikschuifbaan. Ook het Tobbedansen voor Kinderen is populair, evenals Spijkerbroek Hangen boven water. Verder is het Paalgevecht boven water (Zakslaan) geliefd onder onze huurders. Ook deze attractie kent meerdere vormen, Sponsbroeken Race voor kinderen is de kindervariant.

 

Attractie huren en korting

Wij geven standaard geen korting als je een attractie voor een dag wilt huren. De attractie is immers al in de aanbieding. Wel is er korting mogelijk wanneer je van plan bent om meerdere attracties te huren. Ook als je één attractie meerdere dagen achter elkaar huurt, krijg je korting. Vul onderstaand formulier in en ontvang snel een vrijblijvend voorstel.

 

Wat krijg je?

  • Sponsbroek met sponsjes (x6)
  • Twee grote emmers om te vullen
  • Stoel met doorloopgat en emmer (x2)